Jump to content

MYYTY - Schwalble Ice Spiker Pro 29", Oulu


allunteri

Recommended Posts

Myynnissä viime talven ajettu pari Schwalben hyväksi todettuja nastarenkaita. Toisesta ei puutu yhtään nastaa ja toisesta taitaa puuttua kaksi. Ei ole rääkätty asfaltilla ja muutenkaan ei ole nappuloissa suurempaa kulumaa.

 

Näissä on kumminkin pieni kauneusvirhe. Tilasin nämä netistä, enkä tietenkään ajatellut asiaa sen pidemmälle. Toinen tuli ihan järkevästi pakattuna perille, mutta toinen taas oli väännetty hieman mutkalle, jotta mahtuisi pakettiin. Tästä tai varastoinnista johtuen renkaissa on hieman kurttua kyljissä (kuva 2). Sisäkumien kanssa nousevat hyvin vanteelle ja oikenevatkin asiallisesti. Olen käyttänyt näitä ilman sisäkumejakin, mutta vanteelle nostaminen oli hankalaa kun pienikin heitto helmassa aiheutti ilmojen vuotamisen suoraan ulos. Eli sisäkumien kanssa käytettynä täysin toimivat kumit, eikä ajossa tunnu ylimääräistä heilahtelua yms. Netin syövereistä löytyi vinkki, että kannattaisi laittaa kumeihin sisäkumi ja viedä ne saunaan, tämä voisi kuulemma auttaa oikaisemaan ainakin pahimmat kurtut. En tosin koskaan kehdannut mennä taloyhtiön saunaan renkaiden kanssa, kun voisivat naapurit ajatella kaikenlaista :) 

 

Hintapyyntö: 70€, saa toki tarjotakin. Mieluiten nouto, koska vaijerikylkisten renkaiden lähettäminen on hankalaa ja kallista. Vaihdossa kelpuutan esim. 11-vaihteista maastopyörän voimansiirto-osaa, Schwalben 700c x 30 nastarenkaita, softshell pyöräilytakkia jne, voi tarjota kaikenlaista.

Paikkakunta: Oulu

Yhteydenottotapa: YV:llä saa kiinni helpoiten. 

IMG_20170916_201108.jpg

IMG_20170916_201116.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...