Jump to content

MYYTY - Trek 1.2 2014. 56 cm. 350 e.


Lauha

Recommended Posts

Kuvaus: Tällainen varsin passeli "entry level" käppyräsarvinen olisi kaupan. Pyörä on ostettu Fun Cornerista 07/2014 ja edustaa tuon vuoden vuosimallia. Filetsu on saanut näinä muutamana kesänä vähenevästi ajoa. Kaikkiaan kilsoja on noin 5000 km takana joista alle satku tältä kesältä ja muutama hassu tunti trainerissa talven ajalta. Ja tässäpä oikeastaan se syykin myyntiin ja miksi saisi poistua aktiivisempaan käyttöön.

 

Fillari on grippejä, satulaa ja renkaita lukuunottamatta alkuperäisessä kunnossa. Ja taitaa olla toinen setti jarrupalojakin menossa. Alkuperäinen satula toki löytyy ja sen saa halutessaan mukaan. On aavistuksen pehmeämpi kuin tuo nyt paikallaan oleva. Kuvassa oleva satulalaukku, pumppu ja bikepodi ei kuulu mukaan. SPD-pedalit menee sitten siihen vapaaehtoiseen kategoriaan, halutessaan ne saa mukaan.

 

Pyörä hoiti osaltani hienosti tutustuttamisen maantien maailmaan ollen jatkorassina waka wanhan Peugeotin jälkeen. Nyt vaan nuo maastokilsat on taas vienyt mukanaan ja ärsyttää katsella pyörää nojailemassa vaan tallin seinään.

 

Tästä jotain tietoja lisää: http://archive.trekbikes.com/fi/fi/2014/Trek/1_2_h2_compact#/fi/fi/2014/Trek/1_2_h2_compact/details

 

Rungon koko: 56 cm. Mie olen n. 185 cm pitkä (harusta en muista) ja omien tuntemuksien mukaan pyörä on lähes täydellinen miun alla.

Hintapyyntö: 350 euroa. Kaikki tarjoukset huomioidaan.

Paikkakunta: Joensuun seutu. Mielellään kaupat nokatusten, mutta myös kuljetus ja lähettäminen onnistuu erillistä korvausta vastaan.

Yhteydenottotapa: Toivon yhteydenottoa ensisijaisesti sähköpostiin "lari(piste)torronen(miu)gmail(piste)com). Yritän kuitenkin olla nyt aktiivinen myös foorumin suuntaan, joten viestit alla ja yksityismaili tavoittaa viiveellä.

 

Kyselkää rohkeasti lisää tietoa!

DSC_1290.JPG

DSC_1293.JPG

DSC_1289.JPG

DSC_1291.JPG

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja hop. Syksy tulee, mutta niin tulevat ajokelitkin. Asfalttia riittää ja lämpötilakaan ei ole enää liian kuuma. Kerkeää helposti pyöritellä vielä lenkin tai seitsemän.

 

Ajattelin, että tämä 450 euroa olisi se henkilökohtainen kipuraja tässä luopumishinnassa. Mutta lasketaan sitä vielä vähän lähemmäksi sitä "naurettavan rajaa".

 

Olkoon tämä kaupan nyt 400 eurolla. Mutta ostokanditaateille voisin sen verran vinkata, että mahdollista kauppaa hieroessa voidaan jo skipata se tinkaaminen hinnasta. Eiköhän se ole nyt jo hoidettu etukäteen pois alta. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Nyt olisi mahdollisuus tehdä lähes ainutlaatuinen sijoitus tulevaisuuteen. Ostamalla tästä tänä päivänä maantiepyörän vaikkapa 350 eurolla ja upottaa sen sitten tarkoin pakattuna maan alle säilöön, niin tuhannen vuoden päästä siitä on varmasti mahdollista saada vähän enemmän kuin tuo 350 euroa.

 

Tai sitten voit sijoittaa lähitulevaisuuteen pitämällä yllä kuntoa ja 90-vuotiaana hakkaat vielä teräsmieskisoissa ikäluokkasi edustajat mennen tullen.

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...