Jump to content

oct

Jäsen
  • Viestit

    177
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Pori

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

3 576 profiilin katselua
  1. Itse olen ~174cm ja jalan sisämitta fillaritavalla mittaamalla on muistaakseni ~83cm. Koen pyörän koon itselleni melko sopivaksi ja esim. standover on oikeinkin sopiva, mutta reachiin olen kaivannut enemmän pituutta. Ohjaamo on siis itselleni hieman "lyhyen" tuntuinen - saattaa olla tottumusjuttukin. Tämän perusteella voisin arvella, että pyörä olisi hyvä, ellei jopa parempi itseäni lyhyemmälle ajajalle. Toisaalta edellinen omistaja oli minua silmäarviolta 10cm pidempi... Koeajamalla selviää parhaiten. Jos lisää kysyttävää, niin jatketaan yksityisviestitse. 👍
  2. Merkki: Schwalbe Malli: Ice Spiker Pro 60-559 Lyhyt kuvaus: paljon käytetyt 26x2.35 kumit Kuvaus: Schwalbe Ice Spiker Pro nastarenkaat, koossa 60-559 eli 26 x 2.35". Näillä on ajettu monta talvea, joten ovat reilusti käytetyssä kunnossa. Kuvista näkyy nappulakuvion ja nastoituksen tila. Renkaissa on tyypillistä halkioitumista, jotka näkyvät renkaat täytettyinä tai sitten viimeisen kuvan osoittamalla tavalla rengasta puristamalla. Toisessa renkaassa on kaikki nastat, toisesta puuttuu kolme nastaa. Hinta sisältää molemmat renkaat. Kuluman asteesta huolimatta uskoisin, että näillä olisi vielä käyttövuosia edessä, jos ei tarvita ihan kriittistä nastapitoa. Tai ehkä haluat vain kokeilla, mahtuuko tämän kokoiset renkaat fillariisi? Realistisesti kunto on mielestäni tyydyttävä, mutta julistettakoot ihan varmuuden vuoksi kuntoluokitukseksi "huono". Joka tapauksessa, mieluusti ainoastaan nouto, mutta voin minä nämä postittaakin - postikulut taitaa tosin nostaa loppuhintaa kenties liiankin merkittävästi... Hinta: 20 € Paikkakunta: Pori Maakunta: Satakunta Yhteystiedot: Yksityisviestitse.
  3. oct

    Kehitysehdotukset

    Kiitos, jätän viestin nykytilaansa.
  4. oct

    Kehitysehdotukset

    Kyllä, linkeistä lisätyt. En tiedä vaikuttaako asiaan, mutta poikkeuksellisesti linkkasin sellaisiin kuviin, jotka jo olivat fillaritorin palvelimella - osoitteet olivat muotoa https://cdn2.fillaritori.com/monthly_2023_10/jne. jne. En osaa sanoa tekeekö samaa myös upattujen kuvien kanssa tai muualta linkattujen kuvien kanssa.
  5. oct

    Kehitysehdotukset

    Vaikuttaisi siltä, että kaikkien kuvien poistaminen ilmoituksista ei ole mahdollista. Jos liitän ilmoitukseen esim. kolme kuvaa (linkistä) ja sitten myöhemmin muokkaan ilmoitusta poistaen kuvat ja tallennan, niin yksi kuva jää silti näkyviin. Uudelleenmuokkaminen ei auta. Tein em. tapauksessa sitten sellaisen kikkailun, että lisäsin 1x1 pikselin kokoisen "näkymättömän" kuvan ja tällä tavalla pystyin poistamaan haluamani kuvan ja jättämään yhdeksi "pakotetuksi" kuvaksi sen 1x1 pikselin kuvan. Yleisesti ottaen kannatan kuvien paikoilleen jättämistä, myös myytyihin kohteisiin, mutta on lukuisia syitä miksi toisinaan yksittäisiä kuvia tai ihan kaikkikin kuvat täytyy poistaa ilmoituksesta.
  6. Merkki: Schwalbe Malli: Ice Spiker Pro Evo LS 29" Lyhyt kuvaus: nastarengaspari Kuvaus: Schwalbe Ice Spiker Pro, Evolution, Liteskin nastarenkaat. Koko 29x2,25" eli 57-622. Ostin hiljattain käytettynä, mutta jäi itseltä käyttämättä, joten myyntiin. Kaksi rengasta, myyn vain parina. Molemmat renkaat ovat erittäin hyvässä kunnossa, huomautettavaa vain että toisesta puuttuu yhteensä kolme nastaa, tämä otettu huomioon hinnassa - hinta sisältää siis molemmat renkaat. Renkaat ovat taitettavaa mallia, joten eivät tarvitse epäkäytännöllisen kokoista pakettia, jos menee postitteluksi. Nouto tai postitus, maksutapoina käteinen, tilisiirto tai Mobilepay. Lähettäessä postikulut lisätään hintaan. Hinta: 70 € Paikkakunta: Pori Maakunta: Satakunta Yhteystiedot: Yksityisviestitse.
×
×
  • Luo uusi...