Jump to content

ilkka.h

Jäsen
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Jyväskylä

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

803 profiilin katselua
  1. Ehjät, suorat ja toimivat 27.5" kiekot Mavic en323 kehillä ja formula navoilla. Mukaan kuvassa oleva SunRace MX8 11-42 pakka (shimano vapaaratas) ja hyväkuntoiset Schwalben Racing Ralphit (2.25"). Kumit tällä hetkellä sisureilla mutta vanteet teipattu myös tubeless-käyttöön. Kiekot Jyväskylässä, satunnaisesti kulkeutuu myös pääkaupunkiseudelle. Hintapyyntö: 150 € Paikkakunta: Jyväskylä Yhteydenottotapa: ilkka.m.helenius[ät]gmail.com
  2. Kuvaus: Avid Elixir 5 hydrauliset levyjarrut + jarrulevyt (185 ja 160 mm). Jarrut 2011 ostetusta pyörästä millä käyttö ollut vähäistä joten jarrut hyvässä kunnossa. Toiminta ollut ainamoitteetonta eikä näitä ole tarvinnut ilmailla. Taakse laitettu juuri uudet palat, etujarrussa vielä alkup. paloja jonkun verran jäljellä. Hintaan sisältyy myös sopiva PM-adapteri eteen ruuveineen. Letkujen pituudet: 76cm (etu) ja 133cm (taka). Hintapyyntö: 70 € Paikkakunta: Jarrut tällä hetkellä Ruotsissa mistä kulkeutuu säännöllisesti Jyväskylään. Myös posti toimittaa. Yhteydenottotapa: Nopeiten s-postilla (ilkka.m.helenius[ät]gmail.com), tai sitten YV. MYYTY ovat!
  3. Noin 7 vuotta vanha dirt-/maastopyörä 26" renkailla 17" rungolla. Itse olen 170cm, passaa ainakin vähän lyhyemmälle ja varmaan pikkusen pidemmällekin. Käytetty mutta hyvin huollettu ja paljon osia vaihdettu parempiin/uudempiin. Esim. -Foxin keula ilmajousella, 140mm joustoa, huollettuu, öljyt ja ilmat pysyy sisällä -Shimanon Deore (BR-M555) hydrauliset levyjarrut -Truvativ Stylo tanko -Truvativ Holzfeller stemmi -lukkotupit Kaikki toimii hyvin ja säädötkin valmiiksi kohdallaan. Viimeiset pari vuotta pyörä ollut varapyöränä kun on tullut hommattua muita pyöriä. Myyn pois kun muutto ulkomaille tulossa. Mukaan tulee myös: -lokasuojat -vähän käytetyt Kenda Nevegal -renkaat maastoon -nastarenkaat talvikäyttöön -alkup. Suntour-keula Hintapyyntö: 400€ Paikkakunta: Jyväskylä, lutakko Tämä on MYYTY! Kuvia:
  4. Joutilaana ovat vielä. Pohjallisen pituus on 271 mm ja leveys leveimmältä kohdalta 87 mm.
  5. Vielä pyörii nurkissa. Voin tuoda myös Tahkolle viikonloppuna.
  6. Tästä lukkokengät maastoon edukkaasti!
  7. Mukaan myös kerran käytetyt shimanon sm sh56 -klossit!
  8. Vielä on kaupan! Nopeiten vastaan tuohon yo. s-postiin.
  9. Myynnissä muutaman vuoden vanhat shimanon spd-kengät kokoa 42. Shimanon mitoitus on aika tiukka joten nämä sopivat jalkaan jonka koko pyörii välillä 41-42. Kengät löytyy Jyväskylästä. Hintapyyntö: 20€ MYYTY! Kengät ovat löytäneet uuden kodin!
×
×
  • Luo uusi...