Jump to content

Lauha

Jäsen
  • Viestit

    42
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Kontiolahti

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 184 profiilin katselua
  1. Merkki: Canyon Malli: Nerve AL 7.9 vm.2014 Lyhyt kuvaus: täysjousto 29" Rungon koko: L Kuvaus: Myynnissä olisi syksylllä 2013 ennakkomyynnistä miule tullut Canyonin Nerve AL 7.9. Paljon on täysnotku maailmaa nähnyt sen jälkeen. Rikkoutuneita osia on vaihdettu sitä mukaa uusiin (mm. takakiekko). Fillarissa on myös tehty "köyhänmiehen" 1x10 ratkaisu, jossa alkuperäisestä setupista vaihtui eteen 36 piikkinen NW ratas (kammet ovat siis alkuperäiset 3 rattaalle). Muutoin siis voimansiirto alkuperäisen kaltaisilla osilla. Ketjuja ja takapakka on vaihdettu. Pari vuotta sitten purin ja vaihdoin rungon kaikki laakerit (pl. ohjainlaakeri). Miinusta tulee iskareista, joita ei ole huollettu missään vaiheessa, mutta en ole kyllä huomannut niissä mitään toimintahäröäkään. Vannekoko on 29" Komponentteina tais olla ainakin Shimano SLXää ja Avidia. Kunto on hyvä/tyydyttävä. Kuitit löytynee sähköpostista, Canyonilta aikoinaan tilattu. Myynti mielellään naamatusten, niin ostajakandidaatti näkee kerralla fillarin kunnon. Mutta kait sitä voi myös vaihtoehtoisiakin keinoja miettiä toimitukselle. Myyn koska oli hinku läskipyörään ja sellainen tuli hankittua. Näitä ylimääräisiä rasseja voisi laittaa kiertoon. Hinta: 700 €, kaikki tarjoukset huomioidaan ja niihin vastataan ystävällisesti. Paikkakunta: Kontiolahti Maakunta: Pohjois-Karjala Yhteystiedot: Vaikkapa yksityisviesti taikka sitten ihan luurilla o4o viisi kuusi kolme kuusi kuusi seitsemän kuusi
  2. Kuvaus: Kokeillaampas täältä ajatuksia. Miulla olisi tuo tuollainen Canyoneron polkutykki joka on jo jokusen vuoden vanha. 2014 vuosimallia, mutta on otettu käyttöön jo 2013 loppuvuodesta. Ihan eka omistaja olen. Voimansiirto on päivitetty 1x10 tiputtamalla ainoastaan ylimääräiset pois ja vaihtamalla eteen asianmukaisen rattaan. Takakiekko on viime vuoden keväällä uusittu, kun alkuperäiselstä leipoi vapaarattaan kiinni. Muutoin on sitten menty pelkillä huolloilla ilman päivityksiä. Kyllähän filetsulla on jo jokunen tonni ajettu mutta en mie siitä nyt osaa mennä sanomaan kohtia jotka eivät toimisi. Rungon koko on L. Kiinnostaisi vaan vähän pidempi joustoinen pyörä. Haussa olisi siis 140-160 mm joustava tykki ja ehkees 27,5 renkain. Kunto pitää olla hyvä ja ikää ei mielellään enempää kuin tuo oma vaihdokas. Merkillä ei niin ole väliä kunhan sitä ei ole mistään Cittarista kannettu ulos. Koko sellainen, että tällainen 186 cm jamppa mahtuu ajamaan. Nää pyörät taitavat olla lähtökohtaisesti hieman hinnakkaampia, joten tokihan mie maksan myös välirahaa kun löytyy kiintoisa peli. Paikkakunta: Joensuun huudit, mutta tulen mie kauempaakin pyörää katselemaan. Yhteydenottotapa: Sähköpostilla mieluiten. lari (piste) torronen (miu) gmail.com Kiitti.
  3. Napataanpas ilmoitus tälle vuodelle.
  4. Nyt olisi mahdollisuus tehdä lähes ainutlaatuinen sijoitus tulevaisuuteen. Ostamalla tästä tänä päivänä maantiepyörän vaikkapa 350 eurolla ja upottaa sen sitten tarkoin pakattuna maan alle säilöön, niin tuhannen vuoden päästä siitä on varmasti mahdollista saada vähän enemmän kuin tuo 350 euroa. Tai sitten voit sijoittaa lähitulevaisuuteen pitämällä yllä kuntoa ja 90-vuotiaana hakkaat vielä teräsmieskisoissa ikäluokkasi edustajat mennen tullen.
  5. Parin viikon päästä olisi mahdollisuus kuljettaa fillaria Joensuu-Helsinki (lentokenttä) -Tampere-Joensuu akselilla. Jos reitin varrelle sattuu kiinnostuneita, niin kysäise!
  6. Vielä löytyy, tosin kelit taitaa hiljalleen mennä umpeen. Riippuen toki ajajan ekstriim-levelistä. =)
×
×
  • Luo uusi...