Jump to content

Korpiloukku

Jäsen
  • Viestit

    39
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 304 profiilin katselua
  1. Merkki: Nalini Malli: BASE Lyhyt kuvaus: pyöräilytakki, punainen, L Kuvaus: Nalinin punainen lantiopituinen hyvin tuulta pitävä "talvitakki" (ei toppausta), cx -meiningeissä tarttunut "rattaan purema" eli öljytahra on esteettinen haitta mutta muuten hyvässä kunnossa. Kokonsa puolesta sopii parhaiten 180 cm pitkälle ja lyhytselkäiselle. KUVAT: tulossa. Hinta: 30 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: nolnelnol 41OO neljäkuusikaksi, WA:lla tavoittaa. Voidaan sopia nouto koronaturvallisesti.
  2. Merkki: Rock Shox Malli: Monarch RT Lyhyt kuvaus: 200X57, DebonAir Kuvaus: 3 kautta (huhti-lokakuu) ajettu takapamppu, malli vastaa pitkälti RT3:sta mutta on vain tehdasasennettu pyörään. Bushing set kannattaa uusia. Huollettu viimeksi viimekeväällä BAS-Shopissa ja nyt tarvitsee 50h huollon. Lukitus ei toimi. Hinta: 50 € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: WA:lla ja tekstarilla tavoittaa paremmin kuin yksityisviestillä. Numero on nolnelnol neljäyxnolnol 462.
  3. Merkki: Felt Malli: Decree (2016-2017) Lyhyt kuvaus: Linkuston osat Kuvaus: Felt Decree (2016-2017) linkuston osat eli shock link ja kaikki ruuvit. Kuluneita laakereita en alkanut poistelemaan. Myyn kun alumiinisessa etukolmiossa on hitsin kohdalla murtuma. Hinta: 30 € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: WA : lla ja tekstarilla tavoittaa paremmin kuin YV:llä. Numero on nolnelnol neljäyxnolnol 462
  4. Merkki: Croozer Malli: Kid for 1, Lyhyt kuvaus: erittäin paljon käytetty (50€) Kuvaus: Paljon käyttöä nähnyt polkupyörän peräkärry. Soveltuu parhaiten DIY -ihmisen aihioksi tavaroiden kuljetusvaunulle. Lapsia kuljettaisin tällä enää suurella varauksella. Löytyy 2 kpl kiinnikkeitä pyörään ja 2 kpl kiinnikkeen muovipäällysteitä Vain nouto. Maksuna Mobile Pay tai käteinen. OP:n tekstarisiirto käy myös. Hinta: 50 € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: nolnelnol nelyxnolnol 462 tavoittaa WA:lla ja soittamalla.
  5. Kuvaus: Fulcrumin Red Power 27,5" takakiekko, kehä 23mm/28mm, 28h navat, suorat pinnat, XD -vapaaratas, 12/142 läpiakseleille Täysin iskemätön ja myyn kun pysynkin Shimanon osissa. Hintapyyntö: 150 € 100 € 70 € Paikkakunta: Oulunkylä, Helsinki Yhteydenottotapa: 040 nelygsnolnol neljäkuusikaksi tai YV, mielellään nouto mutta kusti polkee tilaajan laskuun. Maksu mielellään mobilepaylla mutta kyllä käteinen ja tilisiirtokin kelpaa. Tilaus lähtee kun maksu näkyy tilillä. EDIT: Myynkin pelkän takakiekon.
  6. Kuvaus: Bontragerin alumiininen 31,6 mm tolppa 0 setbäkillä eli vaikka cx -pyörään aggressiivisemman ajoasennon saamiseksi. Toisaalta ihan jees myös trail -pyörässä, jos ajosento tuntuu liian "löysältä" Hintapyyntö: 15 € Paikkakunta: Helsingin Ogeli Yhteydenottotapa: YV Maksutapa: Mobile Pay, OP:n mobiilisiirto tai sitten ihan riihikuiva käteinen tavattaessa Toimitus: vain nouto, otan kyllä mukaan töihin Malmille, jos tarvis. KUVA, ja muut kuvassa näkyvät osat ovat pitkälti myytyjä, jarrukahvat ovat vielä myynnissä.
×
×
  • Luo uusi...