Jump to content

Konsta

Jäsen
 • Viestit

  479
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

1 seuraaja

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Helsinki
 1. Ostan Shimanon Center Lock -jarrulevyn koossa 160mm. Pitää olla alumiininen spider eli sopivia siis esim. SM-RT67, SM-RT79, SM-RT81, SM-RT97 tai SM-RT98. Uusi tai suht. hyväkuntoinen. Ostaja Helsingissä. Yksityisviesti tavoittaa.
 2. Myytävänä: Varmasti kestävä maastorengaspari Vittoria Saguaro 29x2.0 eli 51-622. Taittumattomat. Hyvin vähän ajetut jos lainkaan. Kuvio kulumaton, karvat tallella. Tulivat ostamani kiekkosetin mukana mutta mulla ei oo näille tarvetta joten tästä edullisesti tarvitsijalle. Hinta parille: 10€ Paikkakunta: Helsinki, Käpylä Postitus: ei postitusta, vain nouto Yhteydenottotapa: Yksityisviesti
 3. Jos jollakulla olis sattunu jäämään Avidin Flak Jacket -jarruvaijerin kuorta niin ostan kiitos. Yksityisviesti tavoittaa.
 4. OSTETTU Etsin Velocityn valmistamia punaisia Veloplugs-vannetulppia. Laita yksityisviesti jos sulla olis näitä. Kiitos.
 5. MYYTY Myytävänä: Laadukkaat ja mukavan kevyet sisurittomuuden mahdollistavat 26er-kiekot semmoiselle joka näitä vanhemman akselistandardin kiinnityksiä tarttee. Etunapa: ZTR 3.30, 6-pultti, 9/100mm, QR, musta Takanapa: DT Swiss 350, 6-pultti, 10/135mm, QR, musta Puolat: aero, 32 / 32 kpl, mustat, 3 ristiin edessä ja takana Nippelit: messinki, 12mm, mustat Vanteet: ZTR Alpine, sisäl. 20mm, mustat Painot: 668g + 830 g eli yhteensä 1 498g Kunto: Erinomainen. Myynnin syy: Ostin ei-tubelesskiekot, nää jäi tarpeettomiks. Hinta noudettuna: 240 € Paikkakunta: Helsinki. Postitus: Ei postitusta, mieluiten nouto. Yhteydenottotapa: Yksityisviesti. Tuossa kuvassa kiekot näkyy:
 6. MYYTY Myytävänä: Shimanon mainio jarru eteen. SLX BR-M675. Paloja hyvin jäljellä. Letkua 97cm. Kunto: Oikein hyvä. Hinta noudettuna: 35e Hinta postitettuna: 40e Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Yksityisviesti
 7. MYYTY Myytävänä: Maantiekiekot, Campagnolon 9/10/11-pakalle. Mukavan kevyet treeni- tai kisakiekot. Valmistajan ilmoittama maksimipaino kuskille 80 kg. http://www.rczbikeshop.com/finland/rcz-2015-wheelset-race-sl-700-clincher-campagnolo-11-speed-black.html Navat: RCZ-brändätyt eli Novatecit, konelaakereilla, mustat Puolat: aero, 20 / 24 kpl, mustat, edessä 0X, takana ei-vetopuoli 0X, vetopuoli 2X  Nippelit: alu, 14 mm, mustat Vanteet: Kinlin XR-200, mustat, jarrupinnat kirkkaat, tarrat poistettu Painot: 628 g + 793g eli yhteensä 1 421g Kunto: Takakiekko käyttämätön, etukiekolla ajettu kokeeksi mutta jarrupinta kuin uusi. Myynnin syy: Löysin kevyemmät kiekot, nää jäi tarpeettomiks. Hinta noudettuna: 150 € Paikkakunta: Helsinki. Postitus: Ei postitusta, mieluiten nouto. Yhteydenottotapa: Yksityisviesti. Kuva internetistä mutta just tämmöiset:
 8. MYYTY - Shimano PD-M324 (20€)

  MYYTY Myytävänä: Shimanon kaksipuoleiset polkimet. PD-M324. Kunto: Hyvä. Erittäin vähän ajetut. Laakerit smoothit. Ei edes naarmuja. Puhtaat. Kuva internetistä mutta tuommoiset ne on: Hinta noudettuna: 20€ Hinta postitettuna: 25€ Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Yksityisviesti
 9. Tartten edullisen etukiekon maantielle. Pitää olla väriltään musta (napa ja vanne, mielellään myös mustat puolet). Ostaja Helsingissä ja yksityisviesti tavoittaa.
 10. MYYTY Myytävänä: Formulan R1-levyjarrut. Italialaista eleganssia. Samperin tehokkaat pysäyttimet mutta silti ennätyskevyet: punnitut painot 177g ja 194g (palat kiinni tietty). Letkujen pituudet 85cm ja 150cm. Parhaan tiedon mukaan mallivuosi näissä 2011. Pari vanhempaa arvostelua: http://reviews.mtbr.com/formula-r1-brakes-pro-review https://www.singletracks.com/blog/mtb-gear/2011-formula-r1-mountain-bike-brake-review/ Kunto: Hyvä. Siistit. Paloissakin pintaa tosi hyvin jäljellä. Olleet puolisen vuotta varastossa mutta männät juuri asetonilla putsailtu ja vaikuttavat liikkuvan ja vetäytyvän asianmukaisesti. Muuta huomioitavaa: Formulan R1:t on sitten legendaarisen krantut asennukselle. Palojen ja jarrulevyn väli on tosi pieni joten suorat levyt must. Samoin haarukan ja rungon kiinnikkeet pitää olla asiallisilla työkaluilla suoriksi feissatut (tämä nyt tietysti pätee kaikkiin muihinkin levyjarruihin paitsi Avideihin). Kahvojen alumiiniset kiristysruuvit vaativat myös vähän normaalia enemmän huolellisuutta kiristettäessä. Hinta noudettuna: 120€ Hinta postitettuna: 125€ Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: yksityisviesti MYYTY
 11. MYYTY Myytävänä: Kiinalainen brändäämätön täyshiilikuituinen satula. Kiiltävän musta. Paino muistaakseni alle 90g. Ostin näitä pari erilaista kokeiluun ja oli yllättävän mukava mutta palasin kuitenkin ikivanhaan Fliteen koska oon siihen niin tottunut. Kunto: Tosi hyvä. Hinta noudettuna: 12€ Hinta postitettuna: 17€ Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Yksityisviesti Kuva internetistä mutta malli ja muoto ja viimeistely on juuri tällainen:
 12. MYYTY Myytävänä: Kiinalainen brändäämätön täyshiilikuituinen satula. Mattamusta. Paino muistaakseni alle 120g. Ostin näitä pari erilaista kokeiluun ja oli yllättävän mukava mutta palasin kuitenkin ikivanhaan Fliteen koska oon siihen niin tottunut. Kunto: Ihan ok. Takareunasta lohjennut pois pieni palanen, siitä kohdasta reunat hiottu varmuuden vuoksi pyöreiksi. Kun satula on irrallaan, toisen kiskon taaempi kiinnitys klappaa aavistuksen mutta asennettuna tolppaan klappi katoaa täysin ja satula on jämäkkä eikä narise tai mitään. Mainitut puutteet huomioitu hinnassa. Hinta noudettuna: 7€ Hinta postitettuna: 12€ Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Yksityisviesti Kamerasta löytyi pari kuvaa kys. yksilöstä: Tämä kuva on internetistä mutta siinä näkyy tuo muoto paremmin:
 13. ei enää myynnissä

  Myytävänä: Shimanon laatukeskiö kultaiselta 1990-luvulta. Lähes ikuisena pidetty Deore XT BB-UN71. 122,5mm JIS-viisteinen akseli. Ostaja saa valita tahtooko keskiön valmiina 68mm vai 73mm brittikierteisillä kupeilla. Kunto: Käytetty mutta smooth ja klapiton. Hinta noudettuna: 30€ Hinta postitettuna: 35€ Paikkakunta; Helsinki Yhteydenottotapa: Yksityisviesti.
×