Jump to content

atkutinl

Jäsen
  • Viestit

    35
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Canyon Malli: Spectral:ON Sideloader Lyhyt kuvaus: Juomapulloteli Kuvaus: Tilasin vahingossa sähköpyörän pullotelineen. Otettu pakkauksesta ulos ja todettu vääräksi. Omakustannehintaan eteen päin ennen kuin muokkaan reiät luomupyörään sopiviksi. Hinta: 15 Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
  2. Merkki: Canyon Malli: Exceed CF SL 6.0 Pro Race Lyhyt kuvaus: hiilikuituinen jäykkäperä 29" Rungon koko: S Kuvaus: Vähän ajettu Canyonin jäykkäperä pois täysjouston tieltä. Satula vaihdettu. Soittokello ja polkimet eivät tule mukana. https://www.canyon.com/en-us/mountain-bikes/cross-country-bikes/exceed/cf/exceed-cf-sl-6.0-pro-race/2038.html Hinta: 1200 € Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
  3. atkutinl

    Myyty

    Itselläni juurikin sama pyörä samassa koossa. Olen 182 cm pitkä ja koon puolesta aivan ylärajoilla, joten 175 senttinen osuu melkolailla keskelle kokohaarukkaa. Uutena pyörä oli 2200 € ja tämän hetkisen malliston 2800 € (Exceed CF 7) maksava on melkoisesti tätä kehittyneempi. Tulee jo hiilikuituvanteet ja vaihteisto on 1*12. Puhumattakaan kehittyneemmästä rungosta yms. 2015 vuoden XTeen osasarja ei vastaa 2020 vuoden XT-osasarjaa, joten siihen ei kannata verrata.
  4. Kannattaa varmaan teippaukset poistaa, niin ei sekoitu tuoteväärennökseksi. Muistelisin, että tältäkin foorumilta on vastaavat poistettu, kun sännöt kieltävät tuoteväärennösten myynnin.
  5. Merkki: Selle Italia Malli: X1 Lyhyt kuvaus: satula Kuvaus: Canyonin mukana tullut ensiasennussatula. Muutamalla lenkille todettu omaan hanuriin sopimattomaksi. Hinta: 25 € Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: 050123456
  6. Merkki: Continental ja Schwalbe Malli: Cyclocross Lyhyt kuvaus: Cyclocross renkaat Kuvaus: Kaksi ylimääräiseksi jäänyttä Cyclocross rengasta. Continentalilla ei juurikaan kilometrejä takana ja Schwalbessakin pintaa jäljellä. Kuvista selviää tarkemmat tiedot ja kunto hyvin. Hinta: 10 €
  7. Kuvaus: Helkama S1 naisten hybridi. Hyväkuntoinen ketjuvaihteinen hybridi. Myydään pois maastopyörän tieltä. Ollut 165 cm pitkällä ja sopinee jonkin verran lyhyemmälle ja pidemmälle. Rungon koko: 56 cm Hintapyyntö: 180 € Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa:
  8. Kuvaus: Alkuvuodesta 2017 hankittu cyclo vähälle käytölle jääneenä, joten kunto hyvä. Kuvissa nastarenkaat, mutta vaihdan alle alkuperäiset nappulat. Polkimista, juomapullon telineestä ja nastoista voidaan neuvotella erikseen Rungon koko: Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  9. Uppista ja edit ilmotukseen. Ostajalle mukaan toinen etukiekko ja kuvassa näkyvät polkimet.
  10. Ahkerassa työmatkakäytössä ollut Trekki. Selkä alkanut mennä jumiin tuolla ajamisesta, joten saa mennä vaihtoon. Osia vaihdeltu tarpeen mukaan, joten ei vastaa enää specseiltään alkuperäistä. Huolsin pyörän juuri, mutta kulumaa ym. käytön jälkeä pyörässä on. Vaihto etukiekko ostajalle mukaan. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 54 cm Hintapyyntö: 400 € Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Yhteydenottotapa:
  11. Moi Onko jarrut täysin hydrauliset vai puoli- eli meneekä satulalle vaijeri ja siitä eteen päin alkaa hydrauliikka?
  12. Tais olla tarjouskauppa kielletty tällä foorumilla.
  13. atkutinl

    Saa poistaa

    Jos on tosiaan ylimääräinen, niin tuonhan voi palauttaa ilman mitään erityistä perustetta, koska on etämyynnistä ostettu. Saanet silloin paremmin omasi takaisin, vaikka jotain postikuluja tms. joutuisi maksamaan.
  14. Kuvaus: Kiekko ok kunnossa. Kumi jo hapertunut, mutta pintaa jäljellä. Rengas 26 x 1.75. Laakeri hieman rallattelee. Tästä jollekin vielä ihan käypä etukiekko mökki/tms. fillariin. Hintapyyntö: 5 € Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
×
×
  • Luo uusi...