Jump to content

tyrvis

Jäsen
 • Viestit

  47
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Joroinen
 1. Vaihdettu

  Vastasin yksityisviestillä.
 2. Vaihdettu

  Up.
 3. Vaihdettu

  Vaihdettu.
 4. Tapatalk tuen lisääminen

  Ok, luin tuon aiemman ja tosiaan ihmettelin miksi kuitenkin mulla toimi. No mutta tämä selventi, että ei enää toimi. Kiitos vastauksesta. Surffailemme selaimen kautta siis. ✌️
 5. Tapatalk tuen lisääminen

  Vielä muutama viikko sitten Fillaritori toimi Tapatalkin kautta. Nyt ei enää löydy Tapatalkista lainkaan. Oli loistava ominaisuus. En tiedä käyttäjämääriä Tapatalkin kautta, mutta jos perusteita tämän toiminnon palauttamiselle olisi, niin hieno homma! ...vai onko minulla ainoastaan ongelmaa Tapatalkin kanssa, kun ei skulaa?
 6. Hep! Varaan, laitan viestiä.
 7. Hakusessa Five Tenin flättikengät 44 numeron jalkaan. Mahdollisesti 43/43,5 kävis myös(?). Tarjoa hinnan ja kuvan kera. YV:llä tavoittaa.
 8. Maxxis Colossus 26x4.8" EXO TR 120TPI

  Myydään talven ajetut Maxxis Colossus renkaat. Kunto ei uudelle juuri häpeä. Olleet ajossa sisuskumien kanssa, joten ei litkujäämiä tms. Kyljet ja nappulat ehjät. Koko 26x4.8". EXO Protection / Tubeless Ready / 120TPI Tarkemmat speksit valmistajan sivuilta Sijainti: Joroinen Mieluiten noudettuna, mutta postikin kuljettaa ostajan piikkiin. Hintapyyntö: 120e Vaihdossa eurot, tai Five Ten -flättikengät koossa 44. Yv:llä tavoittaa. Kiinnostuneille lisätietoja ja -kuvia.
 9. Five Ten -kengät, kokoa 44

  Vielä tarvetta.
 10. Hakusessa ajokengät flättipolkimille. Esim. Five Ten, tai vastaavat. YV:llä tavoittaa.
 11. MYYTY - FiveTen Freerider 44

  Jos ei mene, niin otan.
×