Jump to content

panzza

Jäsen
 • Viestit

  18
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  0%

Tietoja käyttäjästä panzza

  Lisätiedot

  • Paikkakunta:
   Lempäälä
  1. Kuvaus: Bmx 20" kiekot Paikkakunta: Lempäälä Yhteydenottotapa: YV tai sähköposti Tarvittaisiin molemmat kiekot bmx:iin. Itselle takakiekko ja pojan pyörään etukiekko. Renkaita ei tarvita. Etukiekossa 10mm akseli ja takasessa 14mm. Ehjiä pitää olla. Tampereen lähiseudulta.
  2. Kuvaus: 2xBmx Paikkakunta: Lempäälä Yhteydenottotapa: Yv tai s.posti Saa tarjoilla min. 20,5" toptubella varustettua bmx:ää pirkanmaalta, ei tarvitse olla huippuhintainen, laadukas saisi olla. Saa olla projektikin tai pelkkä runko ja haarukka. 20" kiekoilla oltava. Myös lyhyemmällä toptubella oleva kiinnostaa pojalle. Eli kaksi haussa, jos saisi vanhan harrastuksen elvytettyä jälkikasvun kanssa. Ja siis parkki/streetti pyöriä, ei racing. Kuvia on myös mukava katsella.
  3. Tapered-keula 1 1/8" emäputkeen???

   Tämä oli hyvä linkki, selvensi paljon. Huomenna fillari palasiksi ja mittaamaan emäputken sisähalkaisijaa.
  4. Tapered-keula 1 1/8" emäputkeen???

   Kuvaus: Tyhmä kysymys Paikkakunta: Lempäälä Yhteydenottotapa: Tähän alle Eli kysymys, onko millään tasolla mahdollista sovittaa tapered keulaa normi 1 1/8" emäputkeen? Siis olettaen, että on ylipäätään tilaa rungossa. Eli onko noinpäin adapterilaakereita, toisinpäinhän löytyy, tapered- runkoon saa 1 1/8" putkellisen keulan.
  5. Kuvaus: Univega Vision 6.0 Paikkakunta: Lempäälä Yhteydenottotapa: Sähköposti tai yv 2014 mallinen Univega Vision 6.0 27,5" renkailla olisi tarjolla vaihdossa endurohenkiseen täysjoustoon, joustoa saisi olla 130-150mm per pääty. Laatumerkki oltava, en etsi Bilteman malleja. Oma käsitykseni Univegan hinnasta pyörii n. 700e kieppeillä, joten hintaluokkana sama vaihtarille. Univega on vakio-osilla, kuitenkin mielestäni ihan kohtuu hyvillä palikoilla kasattu. Tektro Gemini nestelevyt, alivio etuvaihtaja, xt takavaihtaja, rst omega 100mm keula. Satula, tolppa, tanko ja stemmi kaikki conceptia. Kuvia saa pyytämällä ja jos tarjoat vaihtoa, myös vaihdokista kuvia haluaisin nähdä. Myös laatu dirtti käy vaihdossa, 26" kiekoilla, kunnon keulalla ja ei sinkulaa.
  6. MYYTY - White 4Fat Lite (L/19") / Ylöjärvi (Tampere)

   Onko kiinnostusta vaihtokauppoihin?
  7. BMX-projekti

   Mikä mahtaa olla pyörä ollut alunperin? Siis merkki ja mahdollisesti vuosimalli? Rungon toptuben mitta? Onko 20" kiekoilla?
  8. O: Edullinen bmx

   Kuvaus: Haussa olisi suht edullinen, n.150e max. hintainen bmx harraste ja parkki käyttöön. Pegit saa löytyä molemmista päistä, mutta niiden puute ei ole kaupan este. Jokin laatumerkki, esim. Felt, wtb, Mongoose yms. Toptube saisi olla vähintään 20,5". Mielellään takajarrulla. Pirkanmaalta noudetaan. Paikkakunta: Lempäälä Yhteydenottotapa: Puhelimella 040 1834481, myös txt.
  9. MYYTY

   Onko vikoja ja jos, minkälaisia? Kulutusosat kunnossa?
  10. Myydään tai vaihdetaan hiukan iäkkäämpi spessun big hit downhill/freeride pyörä. Kunto on ikään nähden todella hyvä, takarengas kaipaa vaihtoa, on aivan loppu. Muuten todella hyvässä kunnossa, jotain pientä naarmua toki on. Keskiön ja kammet on vaihtanut edellinen omistaja, truvaticcia ja el toroa. Etupää on marsun bomber super t pro ja sen huolsin talvella, takaiskari on foxin vanilla rc ja se on kunnossa. Jarrut edessä hope ja takana shimano. Kysy lisää jos on kysyttävää. Vaihdossa käy saman hintaluokan jäykkäperä, oltava laatupeli ja sovittava 185cm pitkälle kuskille. Nestejarrut oltava ja kunnon keula. Tarjoa. Yhteydenotot yv:llä tai suoraan 040-1834481. Nyt on taas kamerakin, eli saa kuvat sähköpostiin osoitteen ilmoittamalla. Hintapyyntö 550€ ja kaikki minkä saa tingittyä, ei tarvitse maksaa. Löytyy Lempäälästä, Pirkanmaalta.
  11. Olisi ylimääräinen Specialized Big Hit -03, L- kokoinen eli voi olla aavistuksen kyllä iso. Marsun 170mm keula ja foxin vanilla rc. Hope etujarru ja shimanon taka. Takapakka kulunut mutta toimii vielä, takarengas on aika kulunut. Lempäälässä ja hp 550e.
  12. M: Mongoose bmx

   Vielä löytyy, vaihdossa käy myös dh fullface kypärä ja 182cm pitkälle sopivat polvi- ja kyynärsuojat. Kypärän oltava n. 62cm kokoinen.
  13. Ostetaan uusi tai hyvä käytetty Maxxis high roller rengas, koko 24"x2.5". Pirkanmaalta jos löytyisi, olisi helpompi noutaa. Tarve Lempäälässä. Yhteydenotot yv:llä tai puh. nolla neljä nolla 1834481.
  14. Ostettu

   Tarjota saa myös täysjoustoa, DH:ta, enskaa yms. Hintaluokka saa olla vähän korkeampikin.
  15. M: Mongoose bmx

   Myytävänä hyväkuntoinen Mongoose bmx. Juuri uusittu jarrupalat eteen ja taakse, takana pehmeät. Uudet ketjut. Renkaat hyvät. Gyrolla. Vuosimallista en osaa sanoa, ehkä n. viisi vuotta vanha. Joitain naarmuja löytyy, ei muuta vikaa. Mukaan saa kaksi pegiä, nyt irrallaan. Vankan oloinen, ainakin omassa pelleilyssä kestänyt moitteetta. Runkoa en ole mitannut, ainakin 182cm kuski sopii hyvin. Parhaiten selviää, kun tulee paikanpäälle katsomaan ja kokeilemaan. Hintapyynti 120e Löytyy Pirkanmaalta Lempäälästä Yhteydenotot yv tai nol nel nol 183 44 81. Gripit(Lizard Skins) on nyt vaihdettu ja muutenkin huollettu hiukan, ohjauslaakeri kiristetty ja rasvailtu.
  ×