Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

oderfa

Jäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. oderfa

    Schwalben renkaita

    Roro, Rara myyty, sisurit enää jäljellä
  2. oderfa

    Schwalben renkaita

    Lisäksi löytyisi 2kpl schwalben sisureita autoventtiileillä 26'' renkaille, 40/62-559 käyttämättömiä, 4e/kpl Vaihtoon kelpuutetaan X9 9speed triggeri ja punaiset lukkogripit(väliä voin maksaa tarvittaessa) Otso Luhtanen nolla5nolla 4390817 Espoo Yhteydenotto mieluiten tekstiviestillä, puheluihin ei aina pääse vastaamaan.
  3. Myyntiin lähtee nykyisen pyörän mukana tullut satula. Satula on käytetty joten kunto myös sen mukainen, kuitenkin ihan ehjä/toimiva poislukien pari pientä repeämän alkua satulan takaosassa. http://i784.photobucket.com/albums/yy125/swainey-1/14022010134.jpg Linkin takana kuva vastaavasta, mutta paremmassa kunnossa olevasta yksilöstä. Paino 170g Myyn mieluiten kasvotusten, mutta tarvittaessa posti kulkee. 15e Vaihtoon kelpuutetaan X9 9speed triggeri ja punaiset lukkogripit(väliä voin maksaa tarvittaessa) Otso Luhtanen nolla5nolla 4390817 Espoo Yhteydenotto mieluiten tekstiviestillä, puheluihin ei aina pääse vastaamaan.
  4. oderfa

    MYYTY

    myyty
  5. BUMB! Pitäisi saada rahat uuteen pyörään, joten hinta laskee. Enää 299e. Reilulla 4 huntilla loistopyörä kesän ja miksei talvenkin ajoihin!
  6. Empä löydä itsekään netistä mittoja, joten tässä äsken itse otetut mitat: Vaakaputki: 56cm Pystyputki: 41cm Viistoputki: 69cm Toivottavasti ei heitä totuudesta ainakaan liikaa Itse olen n. 183cm ja pystyn ajamaan ihan hyvin. Stemmissä on nivel, joten tangonkin asentoon/korkeuteen löytyy enemmän säätövaraa tarvittaessa. EDIT: mittasin uudestaan ja nyt pitäisi olla oikein.....
  7. Nyt olisi myynnissä Nishikin bigfoot CR-29 vuosimallia -09 joka otettiin käyttöön -10 keväällä. Ajettu karkealta arviolta 2500km teillä, metsässä en ole käynyt. Pyörän ongelmana on ketjut. Ilmeisesti ne ovat väljät minkä takia ne pomppaava oikein mielellään pois eturattaalta. Tämä tapahtuu normaalisti alimmilla vaihteilla, jolloin ketjut ovat vinossa keskelle päin(8-vaihteinen, eli eturattaan kohdalla ei ole mitään vaihtajaa tms. pitämässä niitä paikallaan). Oman käsityksen ja liikkeissä puhumisen perusteella ei pitäisi olla enää mitään ongelmia, mikäli ketjut ja takapakan(eturatas myös suositeltavaa) vaihtaisi sekä hommaa eturattaan kohdalle ohjurin, mikä estää ketjujen pois putoamisen. Ilman ohjuriakin pitäisi mennä normaaliajossa ihan hyvin, mutta varalta..... Huoltojen hinnasta sen verran, että lähihuollossani eturatas, takapakka ja ketjut olisi ollut 100e + työt. Vaihteiden kanssa oli ollut häikkää reilu kk sitten, joten siihen vaihdettii vaijeri ja koko kahva, nyt toimii. -Pistosuojatut renkaat edessä ja takana -Lokarit(''perinteisen'' malliset) -Jalka Muuten yleinen kunto on hyvä, mitä nyt normaalia kulumaa löytyy. Isoimmat jäljet ovatkin varmaan satulan alla rungossa, jossa aikoinaan oli vaijerilukko hakkaamassa maalipintaa hiukan. Pyörä sijaitsee Espoossa ja saa toki tulla kokeilemaan. Myynti mieluiten naamatusten, mutta postikin kuljettaa. Kuvia:
×
×
  • Luo uusi...