Jump to content

Max English

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Turku

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Mikä tahansa Malli: Mikä tahansa Lyhyt kuvaus: Lyhyt 25,4 stemmi Kuvaus: 25,4mm tangolle sopiva stemmi, mahdollisimman lyhyt (<70 mm) Hinta: <50€ Paikkakunta: Turku Maakunta: Varsinais-Suomi Yhteystiedot: YV tai maili jphovi(ät) hotmail.com
  2. Uusi vuosi, maantiekausi lähenee. Tästä pyörä alle, niin jo lähtee treenit vauhdikkaasti liikkeelle.
  3. Joulun lähestyessä lasketaan sen hengessä hintaa. Nyt pukinkonttiin fillari, joka tekee mäestä kuin mäestä kevyen polkea.
  4. Kuvaus: Trek Emonda S5 vm. 2016 Valkoinen Pyörä ostettu syksyllä 2016, ajettu arviolta noin 3000 km. Täydellinen Shimano 105-osasarja, hiilikuiturunko ja -haarukka. Kumit pyörän mukana tulleet Bontragerin pistosuojatut kumit, hieman kuluneet, mutta ehjät. Myydään ilman kuvan polkimia ja Polarin antureita. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 56 Hintapyyntö: 1000 € / tarjous Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Turku Yhteydenottotapa: 0458668019
  5. Pienet aputunnistusmenetelmät voisi myös olla päteviä. Esimerkiksi otat tankotupin/-nauhan pois ja kaiverrat nimikirjaimet tankoon, vaihdat vakioheijastimet vaikka pinnoista toisenlaisiin, yms. Pieniä juttuja, millä tunnistaa pyörän omakseen, mutta mitä ei oo konnan ällillä tajuttu vaihtaa.
  6. Onko sulla runkonumero? Mitään tunnistetietoja? Näin tällasen epäilyttävän tyypin alla, tuskinpa siinä toki mitään numeroja on tallella, mutta jos olis jotain erityistä, mistä vois tunnistaa?
×
×
  • Luo uusi...