Jump to content

anitma

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Vaasa
  1. Kuvaus: Vain muutaman kerran käytetty pyöräilykypärä, kuin uusi. Kypärän koko M 56-58 cm. Väri mattamusta. Hintapyyntö: 60 € Paikkakunta: Vaasa Yhteydenottotapa: YV, tai 0503455819 Whisper on Catliken klassikkokypärä. Catlike Whisper pyöräilykypärä oli syntyessään vallankumouksellinen malli ja edelleen se on pyöräilijöiden suosiossa ympäri maailmaa. Whisper on myös monen huippupyöräilijän valinta: tämä kypärä nähtiin olympivoittajien päässä niin maantiellä kuin maastossa 2008 sekä Thor Husvodilla hänen voittaessaan maailmanmestaruuden 2010. Catlike on myös Norjan hiihtomaajoukkueen kumppani ja Catliken kypärän voit bongata useimpien Norjan maajoukkuehiihtäjien päästä kesän rullahiihtolenkeillä. Säätöominaisuudet ovat hyvät. Kypärä suojaa hyvin myös pään takaosaa. 39 tuuletusaukkoa pitää pään viileänä kesän tiukimmissakin tilanteissa. KOOT S: 54-56cm, 240g M: 56-58cm, 260g L: 58-61cm, 270g TEKNOLOGIAT MPS eVo MPS eVo eli Multi Position System Evolution mahdollistaa kypärän säätämisen juuri sinun päähäsi istuvaksi. Järjestelmässä on neljä eri säätömahdollisuutta: rengassäätö kiristämiseen, ergonominen säätö pään mallia mukailemaan, säätimen korkeuden ja takaosan leveyden säätö, jotta saat kiristimet sopiviin kohtiin takaraivollasi. Dual Flow Tämä järjestelmä on tehnyt Catliken kypäristä tunnettuja - ilmanvaihto on loistavalla tasolla. Viileä ilma virtaa sisään kypärän edestä ja lämmin ilma poistuu kypärän takaosasta. Hyvä ilmanvaihto vähentää ajajan uupumista ja nestehukkaa. Safety CES (Crash Energy Splitter) Catliken kypärän ulkoasua ei ole suunniteltu tällaiseksi pelkästään ulkonäön vuoksi. Ilmanottoaukot on aseteltu tärkeisiin kohtiin, jolloin iskut jakautuvat tasaisemmin, ja vähentää päähän kohdistuneen iskun merkitystä. Safety LNP (Low Nape Protection) Design ja turvallisuus ovat suunniteltu turvaamaan myös takaraivon aluetta LNP-teknologian avulla. Catlike Whisperissä on matalammalle ulottuva takaosa, joka suojaa täysin tätä aluetta.
  2. Kuvaus: Vähän käytetyt, hyväkuntoiset pyöräilykengät. Mukaan SPD klossit. Koko: 40 Hintapyyntö: 60 € + mahdolliset toimituskulut 5 € Paikkakunta: Vaasa Yhteydenottotapa: YV, tai 0503455819 Shimanon "Power to the Pedal" -henkinen, tukeva, jäykkä, kevytrakenteinen off-road-design. Luja synteettinen nahka tarjoaa hyvän suojan, ja erinomaisen kestävyyden Matalaprofiilinen mikrosäätösolki tukee jalkaa ja pienentää kuormitusta Cross X -tarranauha keventää jalan päälle kohdistuvaa jännitystä vetoliikkeen aikana Dual density -kuppipohjallinen tukee kantaluuta Shimano Dynalast takaa tarkan istuvuuden ja parantaa polkemistehoa Laskikuituvahvistetulla välipohjatuella varustettu hiilikuituinen klossilevy takaa optimaalisen jäykkyyden XC-kisamuotoiltu ulkopohja on kevyt ja jäykkä. Yhdistettynä pienempään kokonaiskorkeuteen se takaa erinomaisen energiansiirron ja poljentatehon Likaa hylkivät polyuretaaniulkopohjan korvakkeet ja matalaprofiilipiikit Paras yhteensopivuus PD-M780-poljinten kanssa Väri: musta Paino: 632 g (koko 40)
  3. Kuvaus: Kuin uusi, virheetön, alkuperäinen tuotepakkaus. Sisältää : Mittarin, sykeanturin, poljinanturin, nopeusanturin, telineet vakio ja pidennetty etuteline, USB-kaapelin, lieka ja opaskirjan. Hintapyyntö: 240 € + mahdolliset toimituskulut 5 € Paikkakunta: Vaasa Yhteydenottotapa: YV, tai [email protected]
×
×
  • Luo uusi...