Jump to content

BNordic

Jäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Velo Schauff Malli: 4 Star / City Neuwied Lyhyt kuvaus: Vintage maantiepyörä Rungon koko: 56 Kuvaus: Myydään kaunis vintage kilpuri. Pyörää käyty läpi viime syksynä ja tänä kesänä ajettu muutama lenkki. Kaikki toimii hienosti! Osasarjana pääasiassa Campagnolo record/super record. Minulla ei ole 100% varmuutta kumpaa mikäkin osa on, mutta pitkällisen googlettelun perusteella pyörän vuosimalli on 1979 ja kaikki osat super recordia. Kiekot: Mavic MA2, luotisuorat. Navat: Campa record/Super record. 6 lehtinen takapakka. Ohjainlaakeri: Campa record/Super Record Kampisarja: Campa 53-43, kammenpituus 172,5cm Vaihtajat: Campa record/super record(uudet vaijerit ja kuoret) Satulatolppa: Campa record/super record Jarrukahvat: Campa record/super record(uudet vaijerit ja kuoret) Stemmi: Cinelli Ohjaustanko: Cinelli(Uudet huput ja tankonauhat) Renkaat: Michelin Classic, kuin uudet. Ketju: Uusittu syksyllä, en ikävä kyllä muista mikä ketju. Pyörä ei missään nimessä ole ns. mint kuntoinen. Rungosta löytyy käytönjälkeä, onhan pyörä jo yli 40vuotias..Myös satulatolpassa runsaasti jälkiä. Mutta kaiken kaikkiaan on hieno, suht harvinainen ja aikansa laatuosilla kasattu fillari. Seinälle koristeeksi tai vaikka suoraan fiilistely ajoihin! Huom! Kuvan Brooksin satula ja Shimanon SPD polkimet eivät kuulu kauppaan. Mukaan tulee kahdet aikakausi korrektit polkimet häkeillä(remmit uupuu).Toiset täyttä Campagnoloa ja toiset jotain ranskalaista. Ja joku satulakin pitäisi löytyä, esim uusio tuotanto turbo tai vintage selle italia. Hinta: 500€/Tarjoa! Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti tavoittaa.
  2. Merkki: Magna Malli: Stacker Lyhyt kuvaus: Lastenpyörä Rungon koko: 16 Kuvaus: Myydään tarpeettomana hävyttömän hieno vanha lasten britti bmx. Kiilakammet ja kaikkea. Ei ehkä se kevein ja nopein pyörä mutta sitäkin uskottavampi. Eturenkaan pysäyttää käsijarru ja takarenkaan jalkajarru. Kaikin puolin täysin toimiva pyörä. Rengaskoko on 16 mutta ohjaustanko on sen verran korkea ja muutenkin mitoitus sopivampi noin 7v-> polkijalle. Hinta: 50€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: [email protected] YV tavoittaa myös.
  3. Merkki: Sram Malli: Sram Lyhyt kuvaus: Maastopakka Kuvaus: Myydään seuraavaa: Sram 36-11t 10sp maasto takapakka Kunto kohtuullinen, vielä on kilsoja jäljellä. Nyt en muista mikä on näiden tarkempi malli mutta laitetaan hinnaksi vaikka 5€ kpl niin ei pitäis olla liikaa? Hinta: 5€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: P. nol5nol53441kasiseiska Myös YV tavoittaa!
  4. Kuvaus: Myydään uudet, täysin käyttämättömät vaihtajat. Itselle ylimääräiset. Etuvaihtaja: Ultegra FD-R8000 clamp-on Takavaihtaja: Ultegra RD-6800 long cage. Värinä molemmissa tumman harmaa glossy grey Hintapyyntö: Etuvaihtaja 30€ Takavaihtaja 50€. Molemmat kimpassa 70€ Paikkakunta: Helsinki/Haaga Yhteydenottotapa: [email protected] nol5nol53441kasi7 Kuvia lisäisen myöhemmin tai voin sellaisen lähettää jos tarve. -Tommi
  5. Kuvaus: Myydään ylimääräiseksi jäänyttä osaa pois pyörimästä. Jos hinnat ei miellytä niin aina saa tarjota, tarkoitus päästä eroon. 1. Shimano FC-R600 musta kampisarja. 10sp, 175mm, 50/34, 110BCD(?). Näistä vetopuolen kampi kiero joten käyttökelpoista ovat vain vasen kampi ja rattaat. Hintapyyntö: 3€ 2. Shimano SLX FD-M670 MTB 3x10 etuvaihtaja. 34,9mm panta. Uudesta pyörästä irroitettu osa, ei koskaan käytetty. Hintapyyntö: 13€ 3. 2 kpl SRAM MTB 10sp takapakkoja. Molemmat 11-36t ja ihan käyttökunnossa ovat vielä. Kilsoista ei tietoa. Hintapyyntö: 10€ kpl tai 15€ molemmat? Paikkakunta: Helsinki. Kivihaka/Etelä-haaga. Mieluiten nouto, tai mahdollisuuksien mukaan toimitus pk- seudulla. Yhteydenottotapa: YV / nol5nol 5kolme441kasi7 Myydyt: FSA Omega adventure MegaExo musta kampisarja. 10/11sp, 170mm, 46/30, BCD 120/90. 19mm akseli joten vaatii FSA oman keskiön. Nämä ovat käyttämättömät. Irroituksesta ja säilytyksestä johtuvia jälkiä löytyy. Hintapyyntö: 30€ Sugino GS hopea kampisarja 80-luvulta.170mm 52/42, 144BCD. Siisti kunto, vielä kilsoja jäljellä. Hintapyyntö: 30€ IZUMI eco Gold 1/8 kultainen ketju. Ajeltu sinkulana ja fiksinä maksimissaan 200km. Pätkästy mutta kaikki palikat jäljellä. Hintapyyntö: 3€? BLB Beefy lukkorengas, värinä Gold. Käytetty, mutta ihan käyttökelpoinen yhä. Hintapyyntö: 2€ BLB rattaan pultit 5kpl, värinä Gold. Käytetyt. Hintapyyntö: 2€
  6. Vivut ja ketju kiinnostaa, yv ei onnistunut minultakaan.
×
×
  • Luo uusi...