Jump to content

jonia

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Tampere

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Moi ja kiitos mielenkiinnosta pyörää kohtaan. Tällä hetkellä 3 ihmistä tulossa tuota katsomaan ja kaikki tarjonneet yli 100 euroa, joten annan heidän ihmetellä ja tinkiä ensin.
  2. Answered via PM / vastattu yksityisviestillä. Kysymyksiin vastataan ja kuvia saa pyydettäessä. Tarjoukset tervetulleita. En odota tästä tuota 200 euroa saavani, takavanne vaatii edelleen rakkautta ajokuntoon saattamiseksi.
  3. Merkki: Tunturi Malli: Professional Lyhyt kuvaus: pyörä Rungon koko: 53 Kuvaus: Kyseessä metallinhohto harmaa 53 sentin rungolla varustettu Proffa. Tekisi mieli kirjoittaa tähän että ajamaton mutta on sillä vähän ajettu. Tyyliin muutamia kilometrejä. Alkuperäiset vanteet koskemattomin jarrupinnoin. Takavanteessa pikku heitto. Vuosikymmenien hilloamisen seurauksena tähän on tullut muutamia minimaalisia kolhuja maalipintaan mutta ei todellakaan mitään huomattavaa. Pimeässä varastossa hengaillut joten todennäköisesti kaipaisi aurinkoon ja paljon kilometrejä. Takavaihtaja jostain syystä vissiin vaihdettu vuosien saatossa mutta saat kaupan päälle shimano 600 arabesque vaihtajan (hyvä kunto) jos haluat. Lisä kysymyksiä saa esitää ja kuviakin pystyn räpsimään halukkaille. Kuuntelen myös tolkun tarjouksia. Tampere/nouto/käteinen Hinta: €200 Paikkakunta: Tampere Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Pistä viestiä ilmoitukseen tai PM
  4. Pakko kirjoittaa ennenkuin moderointi sulkee tämän ilmoituksen. Kai tää sun ilmoitus on vitsi?
  5. Kuvaus: - Paikkakunta: - Yhteydenottotapa: - Elikkäs toiselta foorumilta bongattu juttu mutta ajattelin sen tännekkin jakaa. Tämän urlin: http://turun-kuulutukset.mail-pv.fi/archive/show/2104610 alalaidasta löytyy sana Kuulutus jota klikkaamalla pääset lukemaan listaa mitä turun poliisilla on takavarikossa. Toivottavasti fillarit löytää omistajansa. Ja HUOM! minulla ei ole osaa eikä arpaa tässä jutussa, joten älä kysele minulta vaan sieltä turun poliisilta jos pyöräsi on listassa.
  6. Rungon koko kiinnostais. Mitataan keskiöstä ylöspäin siihen mistä satulaputki alkaa.
  7. Saa tästä tarjotakin että päästään hommassa eteenpäin.
  8. Myyty ja ryypätty, kiitos osallistuneille.
×
×
  • Luo uusi...