Jump to content

Mikko3M

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Olisiko 700 euroa + rahti törkeön alhainen tarjous kuvan ohjaamolla sekä dropilla kahvoineen? Se menisi osuisi suurinpiirtein budjettiini, jos kunto on kuluvienkin osien osalta hyvä. Jarrut ovat ilmeisesti vakiot, vaikka kuvista tihrustaessani melkein jo kuvittelin niiden olevan hydrauliset?
  2. Näyttää olevan sen verran paljon tarjonaa Uniteista, että pääsin tarkistamaan omani hintapyyntöä 500 eurosta 400 euroon. Ja koeajollahan saa aina käydä, jos yhtään kutkuttaa. Vähän tekisi mieli vaihtaa Big Applet ja pidempi välitys ja ottaa tämä taas työmatka-ajoon, mutta hillitsen kiusausta toistaiseksi.
  3. Myydään liian vähällä käytöllä ollut Unit hyvään kotiin. Ostin työmatkapyöräksi talvikeleille, mutta leudot talvet on tullut poljettua Steamrollerilla ja tällä on tullut ajeltua silloin tällöin vaihtelun vuoksi. Kokeilin jopa metsässä, mutta ei minusta ole maastopyöräilemään. Pyörä on lähes alkuperäisssä kunnossa. Edes esiasennuskumeja en ole ajanut loppuun. Joitain kuluvia osia on kuitenkin tullut vaihdettua, kuten ketjut, takaratas (pykälää isompaan), jarrupalat sekä satula (lienee arvokkain yksittäinen komponentti pyörässä rungon jälkeen). Kaikki kuvissa näkyvät osat lähtevät siis mukaan. Lisäksi saat Suomi Tyres-tavirenkaat, joilla ajelin muutaman kerran toissatalvena tyytyväisenä niiden tuomaan pitoon ja rullaavuuskin oli omilla mittareillani moitteeton. Rungon koko: 19" Rengaskoko: 29" Paikkakunta: Helsinki Kunto on todennäköisesti ikäistään maastopyörää parempi. Ei kolhuja tai lommoja. Koitin saada kuviin mukaan pyörän kunnon. Pyörää saa tulla koeajamaan tai katsomaan Helsingin Käpylään arki-iltaisin ja viikonloppuisin, kunhan sovitaan aika. Toimitus onnistuu Matkahuollon kautta ostajan laskuun. Hintapyyntö: 400 euroa. Lisää kuvia: https://goo.gl/photos/PYNPuNBcrbgxp7aB8
×
×
  • Luo uusi...