Jump to content

sanko

Jäsen
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Maxxis Malli: 29" Minion DHF 2.5 ja DHR2 2.4 Lyhyt kuvaus: UUDET! Kuvaus: Myyty Hinta: €90 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: yksityisviestillä
  2. Merkki: Adidas Malli: Säärisuojat Lyhyt kuvaus: Koko pieni S tai junnulle, 5e Kuvaus: Myydään pienet säärisuojat flättipolkimien puremilta suojaamaan. Sopii juniorille tai s-koon polvareita käyttävälle. Hinta: 5 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: [email protected] (korpi, sanna)
  3. Merkki: Poc Malli: Vpd air Lyhyt kuvaus: Kyynärsuojat Koko S Kuvaus: Myydään pari kertaa käytetyt Pocin air kyynärit. Suojausluokka 1 ja koko S. Pocin pehmeää mukautuvaa materiaalia joka kovettuu iskusta. Postitus Suomeen sisältyy hintaan. Minulla on myynnissä myös Pocin s-koon polvarit. Hinta: 40 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: [email protected] (korpi, sanna)
  4. Merkki: Poc Malli: VPD system polvarit Lyhyt kuvaus: Koko S Kuvaus: Myydään hyväkuntoiset ja siistit POCin polvisuojat. Koko S. Suojausluokka 2. Flättipolkimista tullut monta kuukautta sitten molempiin taakse pikkuiset reiät. Mutta ne eivät ole lähteneet suurenemaan kankaan hyvän rakenteen takia joten en ole ommellut kiinni. Näkyy kuvissa. Ei haise. 😁 ja postitus Suomeen sisältyy hintaan. Hinta: 80 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: [email protected] (korpi, sanna)
  5. Merkki: WTB Malli: skinwall trail/enduro kombo Lyhyt kuvaus: 29" KEVYET keskikoon napeilla Kuvaus: Myydään kaksi WTB:n rengasta, olleet viikon ajossa, eli erittäin hyväkuntoiset vielä. Ei lateksijäämiä juurikaan sisällä ja napit kunnossa. Vigilante 2.5 - 974g - Fast rolling, light Trail Boss 2.4 - 848g - Fast rolling, light Ostettu pidemmälle trailille kun piti saada kevyempi mutta pitävä kombo alle. Hyvin ajoi asiansa. Nyt ei ole enää tarvetta kun on taas järeä rengastus käytössä lyhyemmillä pätkillä. Myydään parina koska kukaan ei kuitenkaan halua vain toista rengasta ruskealla kyljellä. Kuvassa trail boss on se jossa on napit tiheämmin ja se on ollut takarenkaana. Hinta: 60€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: [email protected] (korpi, sanna)
  6. Merkki: Renthal Malli: Fatbar Carbon 35 Lyhyt kuvaus: 40mm nousulla, 760mm Kuvaus: Myydään noin vuoden ajossa ollut Renthalin hiilikuitutanko. Katkaistu 760mm leveyteen. Backsweep 7 astetta Upsweep 5 astetta 35mm kiinnitys Paino 213g Tangon kiinnikkeistä, tupeista ja jarrukiinnikkeistä on tullut vähän jälkiä pinnoitteeseen. Yhdessä kohtaa on naarmu jossa pinnoite on kadonnut, mutta kolhu ei ole vahingoittanut kuitua. Näkyy lähikuvassa Fatbar-tekstin viimeisen kirjaimen jälkeen. Hinta: 65€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: [email protected] (korpi, sanna)
  7. Merkki: Schwalbe Malli: Hans dampf Lyhyt kuvaus: 29x2.35 addix soft, 10e Kuvaus: Myydään vähän käytetty Hans dampf. Ei ole tämän vuoden malli. Ollut kerran päällä parin lenkin ajan ja siitä on lateksijäämät sisäpuolella. Kumi on hyvässä kunnossa ja nappien muodot hyvin tallella. Koko 29x2.35 Hinta: 10 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: [email protected] (korpi, sanna)
  8. Merkki: YT Malli: Jeffsy CF 29" Lyhyt kuvaus: 140/140mm Rungon koko: M Kuvaus: Myydään hiilikuiturunkoinen YT Jeffsy hyvillä osilla. Runko on vuoden 2016 hiilariversio, ostettu ylivuotisena 2017. Osasarja päivitetty alle vuosi sitten. Takaiskarille ja keulalle on tehty viimeksi täyshuolto syksyllä 2019. Alajalkoja huollettu säännöllisesti. Kaikki liukuputket on hyvässä kunnossa. Pyörässä on jokin verran käytön jälkiä, eniten kampien päissä. Takalokarin kiinnitysten alta on runko suojattu, joten jos sitä ei haluakaan pitää niin saa hyvin irti. Ajo on ollut pääosin polkuajoa ja iskareita ei ole pohjailtu. Valmistajan suositus kuskin pituudeksi on 164-175cm. Mielestäni pyörä on kuitenkin aika kompakti ja helppo käsitellä muutenkin kuin vain keveytensä ansiosta, että pitusurajan alapuoleltakin saattaa sopia hyvin jos vaan jalat yltää. Itse olen 170cm mutta hyvin lyhytselkäinen. Keula: Pike Solo Air RCT3, 140mm Iskari: RS Monarch RT3 HV Osasarja: SRAM X01 Eagle 12-speed Jarrut: Sram Guide RSC tricstuffin paloilla Tanko: RaceFace Turbine 740mm (vähäisellä nousulla) tai vaihtoehtona Renthal 760mm 40mm nousulla. Stemmi: RaceFace Turbine R 32mm Gripit: Ergon GA2 (kuluneet) Polkimet: RaceFace Chester Kammet: RaceFace Turbine Satula: San Macro Satulatolppa: BikeYoke 125mm Kiekot: Dt swiss M1700 Spline 29" Renkaat: Minion DHR II edessä, Hans Dampf takana. Hinta: 2100€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: [email protected] (korpi, sanna) tai 0 neli nolla nol kuus viis 1 3 08
  9. sanko

    Voi poistaa

  10. Myydään kevyt Fabricin flat race satula titaanikiskoilla. 142mm leveä. Vähän pehmustetta mutta ei mössöpehmeä vaan aika jämäkkä. Pari viikkoa maastoajoa takana, käytön jälkiä näkyy vähäisinä naarmuina, mutta muuten on hyvässä kunnossa. Lisätietoja valmistajan sivuilta: https://fabric.cc/products/saddles/scoop-race-flat-142mm-saddle/ Hinta sisältää postituksen Suomeen. Halutessaan voi myös noutaa.  Hintapyyntö: 50e Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: yksityisviesti
  11. Myydään Race Facen vähällä käytöllä ollut siisti Chester-tanko. Leveys 780mm, 35mm ohjainkannattimeen sopiva, paino 400g, nousu 35mm. Nouto Helsingistä tai postitus ostajan piikkiin. Valmistajan sivut: https://www.raceface.com/products/details/chester-35-35mm-rise-bars Hintapyyntö: 20e Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: yksityisviesti
×
×
  • Luo uusi...