Jump to content

RikuRoku

Jäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Lahti

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 538 profiilin katselua
  1. Etujarrut Avid Juicy, ei juurikaan ollut käytössä, jarrupalat yms. lähes uuden veroset. Takajarrut Tektronin(laadultaan yllättävän hyvät, pieksivät ainakin Shimanon m485:set helposti), yhtä vähälle käytölle jääneet ja tiptop kunnossa. Kummatkin jarrut on huollettu ja nesteet vaihdettu/ilmattu. Napakasti toimivat vaikka etusormella. Hp. 50e. (Eli kahdet yksien hinnalla, joku myi täällä pelkkää identtistä. Tektronia samaan hintaan.) kuvia saa lisää jos ostoaikeissa vaan pyytää . Lappeenranta/Lahti/Helsinki 0449697098 [email protected]
  2. Käyttämättä jääneet jämäkän oloiset vipuvaihtajat. Johdot kiinni ja mukana. Kuvia saa jos pyytää. Hp.40e
  3. Myydään uusieen tieltä, noin vuoden käytössä olleet Juiczyn etu-nesteleyvyjarrut Maguran vastaavat. Kummatkin huollettu ja nesteet vaihdettu/ilmattu. Jarrupalat about 1/3 kuluneet mutta toimivat kyllä yhä ihan uusien malliin. http://www.bikeradar.com/mtb/gear/category/components/disc-brake-systems/product/review-magura-mt2-12-45987/ Tästä laadukkaat jarrut todella halvalla. Yhdessä: 60e Erikseen: Juicy 30 Magura 45e Lahti/Lappeenranta/Lahti
  4. Lappeenranta/Lahti/Helsinki. 58cm näytti olevan tangon juuresta satulatolpan juureen. Sopiva 170-190cm kuskille, säätöjen avulla.
  5. Elikkä tämmöinen komistus olisi myynnissä. Runkomateriaali on Hydroformattua DB 6061- alumiinia ja etuhaaarukka sekä tangonpidike hiilikuitua. Eli toisinsanoen pyörä ei paria kiloa enempää juurikaan paina. Käytetty huollossa pari kuukautta sitten, kaikki toimii kuten pitääkin. Plussana satulatolppa on säädettävällä ilmajousit uksella, joten katukivet yms. ylittyvät ilman takamuskipuja. Rungon erikoisväri on tummemmassa valossa musta mutta valoisammassa taittuu hieman viininpunaiseen. Ei juurikaan naarmuja tai muita käytönjälkiä. Yksinkertaisesti nautittavin ja "helpoin" pyörä millä tullut ajettua mutta kehnon taloustilanteen vuoksi tästä luovun. Ps. Pyörän saa samalla myös ns.transgender-versiona, paremmalla syksy/ talvirenkaalla. Hp. 250e Tarjouksia otetaan vastaan. Pahoittelen kuvien huonoa laatua.
  6. Ylimääräiseksi jääneet, priimmakunnossa olevat Foxin Racing Shox etupumput. Ei naarmuja tai muita käytönjälkiä. Vajaan vuoden vanhat. Hp. 150e Lappeenrannassa. Postitus onnistuu.
  7. Paljon olis pelkkä runko?
  8. Elikkä.. täysin uutisoitu Specializedin RockHoppper, josta alkuperäistä jäljellä lähinnä pelkkä runko. Suurin muutos on etupumput, jotka on vaihdettu uusiin RockShoxin XC30, 29' tuuman renkaalla sekä tankoon kiinnitetyllä pumppujen pikalukitsijalla. Takana on uusi Kendan 26 tuuman rengas, Sram X5 kahdeksan vaihteen vaihtajalla ja kyseinen vaihteisto sekä rengastuuma-yhdistelmä toimii TODELLA hyvin. Mukaan myös 26' rengas eteen haluttaesa. Pyörä on käytetty pari päivään sitten juuri erikoisliikkeessä huollossa(kuitti todisteena), joten kaikki on tiptop ja toimii kuin rasvattu. Suurin osa vaihdetuista osista on aivan uusia, esim. etupumput, renkaat, satula, tanko, ohjainkannatin, vaihteet, takajarrut ja polkimet. Pyörä on hiton hauska ja toimiva ajaa, maastosta huolimatta ja kokonaisuus on todella kevyt painonsa puolesta. Ole n. 181cm pitkä ja pyörä on aikalailla optimi pituinen ja kokonen. Selän kulma, kädet suorina, on hyvä. Runko: 19 tuumanen M koko, 58cm (n. pari vuotta vanha mutta todella hyvässsä kunnossa) Etupumput: RockShox XC 30 (uudet) https://www.rosebikes.fi/tuote/rock-shox-xc-30-gold-tk-solo-air-mtb-suspension-fork/aid:719155 Polkimet: (uudet) XLC PD-M089 https://www.bikester.fi/xlc-pd-m09-bmx-dirt-fr-polkimet-musta-376713.html?_cid=22_-1304_90220_90242_90376_451158_0_Vertaa.fi&c=816 Gripit: XLC Ringo (uudet) https:/ (uudet)/www.amazon.de/XLC-Ringo-Griffe-GR-S05-Standard/dp/B010EY91MY Takakumi: (uusi) Kenda K-Rad Etukumi: Continental RaceKing Etuvaihtaja: Sram X4 Takavaihtaja: SRam X5 Satula: (uusi) Aerofuel PRO TT (hiton hieno ja huippuluokan käyttömukavuus) https://www.bike24.com/p273667.html Etujarru: Tektron Auriga (nestelevy) Takajarru: Shimano BR-T445 (nestelevy, juuri vaihdetut) Hp: 360e (tarjouksia otetaan vastaan) Pyörä sijaitsee Lappeenrannassa/Lahdessa. Myös kuljetus Helsinkiin päin mahdollinen (z-junalla). Riku Happonen Tirilänkatu 13 53500 -- Metsäpellontie 35 B 12 Lappeenranta -- Lahti 0449697098 [email protected] Yhteydenotot mielellään puhelimitse tai sähköpostiin.
×
×
  • Luo uusi...