Jump to content

mnederst

Jäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Muutetaan speksejä sen verran, että myös jäykkä etuhaarukka kelpaa, jos muuten ominaisuudet ja hinta kohdallaan.
  2. Merkki: Tunturi, Haibike, tms. Malli: hardtail sähköläski Lyhyt kuvaus: 4,8" rengasoptiolla Rungon koko: L tai XL Moottorin teho: 250W Kuvaus: Ostan otsikon mukaisen sähköläskin, hinta max. 3000 euroa. Mieluiten HT, mutta hyvää täpäriäkin voi tarjota. Joku tunnettu keskiömoottori oltava (Bosch, Shimano, Impulse, Brose...) ja muutenkin järkevät komponentit. Hinta: 3000€ Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
  3. En tiedä tarkkaa mallivuotta kun en ole 1. omistaja. Sarjanumerolla selvinnee kyllä tehtaalta.
  4. Merkki: Pivot Malli: Mach 429 Carbon Lyhyt kuvaus: Hillarirunkoinen Pivot Rungon koko: XL Kuvaus: Myyn otsikon fillarin, koska jäi tarpeettomaksi sähkötäpärin tieltä. Erinomainen maastokulkine: ketterä, kevyt ja nopea. Sopii itselleni erittäin hyvin (185 cm), mutta toimii vähän pitemmälläkin kuskilla. Etukeulana Rokkarin käänteinen RS-1 (mukaan adapterihubi toisia kiekkoja varten), takana Fox Float CTD. Vaihteina Sram XX1, kiekot ZTR Arch Ex ja Mavic Crossmax Elite. Renkaat litkutettu. Lukkopolkimet saat mukaan. Kaikki uusittu juuri äsken: jarrut ja takavaihtaja kokonaan, takapakka ja ketjut. Myös molemmat iskarit samalla huollettu. Ulkoista käytön jälkeä näkyy, kun ajettu maastossa, mutta teknisesti täysin virheetön. Vaihto onnistuu etujousitettuun sähköläskiin, mutta muunlaisille fillareille ei juuri nyt tarvetta. Hinta: 2200 € Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
  5. Merkki: KTM Malli: Macina Freeze Lyhyt kuvaus: Sähköläski Rungon koko: 21” Moottorin teho: 250W Kuvaus: Juuri huollettu sähköläski. Tehty iso huolto itse fillariin, takapakka ja ketju vaihdettu, myös Boschin moottorin laakeri vaihdettu valtuutetussa korjaamossa. Etukumi sisurilla, takakumi litkutettu. Kilsoja on noin 10 tkm. Akku vielä erinomaisessa iskussa. Pientä jälkeä löytyy fillarista, mutta teknisesti virheetön. Uutena ollut vajaa 4000 euroa. Myynnin syynä siirtyminen pitkälti maastoajoon. Tarkemmat speksit täältä: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/67548/jnvgh/KTM-Macina-Freeze-26-koko-19-sahkofatbike Vaihdossa kelpaa myös kalliimpi ja vastaavilla tai paremmilla osilla oleva sähkötäpäri plussarenkailla. Koko L tai XL. Maksan väliä max. 2000 euroa. Hinta: 1600 € Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yv tai nollaneljänolla 5889068
  6. Hintaa alas, 900 euroa uusi hinta.
  7. Kuvaus: Myyn Giantin hybridi-sähköpyörän. Yamahan luotettava moottori. Ikää pyörälle tulee elokuussa 3 vuotta, ja ostettu XXL:stä, joten takuuta on vielä jäljellä. Uuden hinta 2500 euroa. Pientä käytön jälkeä löytyy, mutta teknisesti hyväkuntoinen. Kilsoja vähän yli 3000. Muutama sata kilsa sitten uusittu ketjut, jarrupalat ja takaratas, joten niillä ajaa vielä pitkään. Myös akku iskussa. Uudet Panaracerin pistonkestävät renkaat ja lokarit mukaan. Samoin lähes ajamattomat nastakumit saa mukaan, jos on tarvis. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): L Moottorin teho: 250 w Hintapyyntö: 1000 € Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Espoo Yhteydenottotapa:
  8. Nostetaan tätä. Hintaa laturille 90 euroa (uusi yli 200 euroa). Kunto virheetön. Kyseessä siis Yamahan alkuperäinen laturi.
  9. Akku män, laturi jäljellä. Hintaa tasan satanen eli puolet uuden hinnasta.
  10. Kappas, nyt vasta huomasin viestin. Pari vuotta ikää. Syklejä akulla vain muutamia kymmeniä, joten uutta vastaavassa kondiksessa myös sähköisesti. Ollut pelkässä ylläpitolatauksessa vuoden verran. 400 Ah. Tiputetaan hintaa samalla 350 euroon.
  11. Kuvaus: Greencyclen setillä sähköistetty Triobike Mono Moottorin teho: 500 w Hintapyyntö: 2750 € Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: 040 5889068 Myydään markkinoiden kevyin ja turvallisin tavarafillari sähköistettynä: https://triobike.com/models/mono/ Kunto erittäin hyvä. Lisävarusteena punainen sadekuomu, pistonkestävät renkaat ja limen väriset penkit. Kilometrejä 975 km. Kokonaan säänkestävä koppa, toisin kuin monissa puulaatikkofillareissa, joten voi säilyttää myös ulkona. Kopan kyytiin mahtuu kaksi lasta ja esim. kauppakassi tai koira. Painorajoitus muistaakseni 90 kg. Sähköistetty suomalaisen Greencyclen setillä, jossa tällä hetkellä rajoitettu avustus 25 km/h. Valikosta voi rajoituksen myös poistaa. Nyt avustaa lain mukaisesti vain polkiessa, mutta mukaan saa myös käsikaasun. Mukaan tulee Greencyclen isoin akku.
  12. Myyn ylimääräiseksi jääneen Haibiken akun ja laturin. Ovat Sduro-sarjaa, joten sopivat Yamahan moottorilla varustettuihin Haibiken pyöriin. Molemmat olleet vähällä käytöllä. Hintapyyntö 450 euroa - uusien vastaavien hinta tonnin paikkeilla. Sijanti Espoo. Puh. 040 5889068 tai yv.
  13. Ostan sähköavusteisen fatbiken. Vain laatumerkit kiinnostaa (Haibike, Cube, Felt...), mieluiten M koon rungolla. Myös MTB plussakoossa voi tarjota etu- tai täysjoustolla. Tarkoitus on ajella myös hangessa, joten leveät renkaat pakollinen optio. Hintaluokka max. 3000 euron paikkeilla. Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: YV tai 0405889068
  14. Kuvaus: Myyn viikon ikäisen ja ainoastaan 51 km ajetun Whiten maastopyörän. Hyvä peruspyörä. Rungon koko L (58 cm), sopii parhaiten noin 170-180 cm polkijalle. Renkaat 27,5 tuumaa. Kunto luonnollisesti virheetön.Ostettu XXL:sta 4.7.2017, kuitti löytyy. Ensihuolto ja kaksi ilmaista huoltoa sekä 3 vuoden täysi takuu jäljellä. Ovh. 999 euroa.Myyn, koska tuli vaihdossa omaan pyörääni ja on täysin tarpeeton. Tällä hinnalla vain käteiskauppa. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): L Hintapyyntö: 500 Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Espoo Yhteydenottotapa:
  15. Kuvaus: Myyn Focus Planet -hybridifillarin Shimanon parhalla Alfine 11 -napavaihteella. Brooksin nahkasatula ja hydrauliset levyjarrut. Schwalben pistosuojatut Marathon-renkaat. Mukana myös lokkarit/pakkari/jalka/muu tarpeellinen sälä. Runkokoko optimi noin 180-190 cm kuskille.Uuden ovh. ollut 1300 euroa. Teknisesti lähes uutta vastaava, sillä napavaihteisto on vähän aikaa sitten vaihdettu takuuna kokonaan uuteen. Säilytetty aina lämpimässä tallissa. Hinta Brooksin nahkasatulalla 470 euroa, Giantin uudella normisatulalla 420 euroa. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): L/XL Hintapyyntö: 420/470 euroa Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Espoo Yhteydenottotapa: Puhelin, s-posti
×
×
  • Luo uusi...