Jump to content

whelibob

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Kuvaus: Myydään L-kokoinen pari kuukautta käytetty Cosmo softshell-takki. Vuosimalli oli vissiin 2011 pitää vielä tarkistaa. Ostettu syksyllä 2011 ja käytetty se pari kuukautta ja sen jälkeen ollut kaapin perukoilla sen 5-6vuotta. Itse olen 180/84 ja ei kylmemmällä mahdu alle tarpeeksi, niin päätin myydä pois. Ollut tarjouksessa saksassa aikanaan 135€ hintainen, ovh suomessa aikoinaan +150€. http://www.goreapparel.co.uk/gore-bike-wear/men/jackets-vests/cosmo-windstopper-soft-shell-jacket/4017912140607.html Sijaitsee vantaalla, postitus onnistuu ostajan kustannuksella. Hintapyyntö: 50€ Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: YV Kuva:
  2. Tälläinen L-koon-takki: http://www.bike-discount.de/shop/k753/a ... hwarz.html vaihdetaan vastaavankuntoiseen XL-koon malliin. Omaa takkiani on käytetty noin kuukauden verran ja olen pessyt sen nickwax techwash-aineella vedenhylkivyyden ylläpitämiseksi. Itse olen 180cm ja yllätykseni L-koko ei olekkaan tarpeeksi iso. Takki sijaitsee vantaalla. Yv:llä voi ottaa yhteyttä.
  3. Säämiskä oli itselleni liian kookas. Tiedä sitten olenko todella pieni perseinen. 180cm ja 80kg.
  4. Myynnissä kuukauden käytössä ollut Tubus Locc -tarakka. Hyvässä kunnossa vaikka hieman käytönjälkiä löytyy. Vissiin tubuksen tukevin tarakka, kantavuus 40kg. 30vuoden valmistajan takuu. Tuli pyörän mukana ja ei ole pakkarille tarvetta. http://www.tubus.com/en/rear-carriers/locc Hinta: 60e. Sijaitsee vantaalla, postitus onnistuu ostajan kustannuksella minnevain.
×
×
  • Luo uusi...