Jump to content

Pirtsi

Jäsen
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Tampere

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 238 profiilin katselua
  1. Kuvaus: Craft irtohihat ja irtolahkeet. Koko L, 175cm/80-82kg käyttäjälle oli ainaki sopivat. Myydään pakettina. Kunto hyvä, vain muutaman kerran käytetty. Hintapyyntö: 10€ Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa:
  2. Kuvaus: Pitkähihainen pusero pyöräilyyn. Koko L, 175cm/80-82kg käyttäjälle oli ainaki sopiva. Ei lepata, mutta ei kisakireääkään mallia. Taskut takana. Kunto hyvä. Hintapyyntö: 10€ Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa:
  3. Kuvaus: Ohut pieneen tilaan pakkautuva pyöräilytakki. Koko UK L. 175cm/80-82kg käyttäjälle oli ainaki sopiva. Hyvin vähän käytetty, lähinnä kulki matkassa varalta. Pitää tuulta ja pienen sateen, mutta ei varsinaisesti vesisateessa pyöräillessä toimi sadetakkina kuitenkaan. Hintapyyntö: 10€ Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa:
  4. Kuvaus: ISM PR 3.0 -satula. Kunto näkyy kuvasta, eli ei juuri mitään kulumisjälkiä. Myin satulalta pyörän jo alta, niin turhaksi jäi. Lisäinfoa ostopaikasta: http://www.wiggle.com/ism-pr-30/ Hintapyyntö: 60€ Paikkakunta: Tampere, Hatanpää Yhteydenottotapa: Vain nouto ja käteismaksu noudettaessa.
  5. Kuvaus: Madison Velocita City -kaupunkipyörä. 3-vaihteinen peruspyörä. Kaikki toimii. Ostettu XXL:stä toukokuussa 2016. Juuri kausihuollettu ostopaikassa, jonka jälkeen ajettu vain huollosta kotiin. Vain nouto ja käteinen. Rungon koko : 53cm Hintapyyntö: Paikkakunta : Tampere Yhteydenottotapa:
  6. Postia ylös ja vetäistään hintaa reilummin alakanttiin samalla.
  7. Kuvaus: Cannondale CAADX, 2010-vuoden mallia. Eli alunperin ollut suunnilleen tuo: http://road.cc/content/review/28545-cannondale-caadx-105 - 2x10 Shimano osasarja, paitsi kammet/eturattaat. - Kampisarja on SRAM "joku". Ei koskaan selvinnyt mikä, kun on merkinnät hieroutuneet pois. - Kahvat ja vaihtajat alunperin 105, nykyäänkin melkeen, etuvaihtaja Ultegra. - Edessä rattaat: 44-32 - Takana rattaat: 11-32 - Jarrut nykyään myös shimanon mallistosta, alkuperäisten tektrojen sijaan. - Polkimet: Shimano M324 Combination Pedals - Renkaat: nyt alla Continental Grand Prix 4000 S II. Lisäksi on laittaa pari cyclocross-kumia halutessa mukaan, en muista nyt merkkejä. - Kuvassa näkyvä nokaton penkki ei kuulu hintaan. Mukaan sen sijaan yhdessä kuvassa näkyvä perusmallin penkki. (Nokattoman penkin voin toki myydä erikseen mukaan myös) - Edellisenä kesäkautena vaihdettu molemmat vaihtajat, kaikki kaapelit, jarrut, iso eturatas. Tänä kesänä tuolla ei juuri sitten ajettukaan enää. - Rungon koko: 51. Mulle 175cm mittaiselle ollut ainakin hyvä koko. - Mukaan yhdessä kuvassa näkyvät kamppeet: tarakka, juomapullotelineet, uusi Ultegra-sarjan ketju, lukko, sisäkumit (joita on varmaan enemmänkin mukaan jossakin) - Oikean puolen ylemmästä tarakan kiinnitysreiästä on korkannut näköjään kierteet. Joku pyörärunkojen kanssa puljannut korjannee helposti? - Kysele lisää, jos unohdin jotain oleellista tästä. Hintapyyntö: 620€ -> 555€ Paikkakunta : Tampere, Hatanpää. Vain nouto ja käteismaksu hakiessa! Yhteydenottotapa:
  8. Up. Ja vielä kerran hintaankin viilaus. ->300€
  9. Kuvaus: Selle Italia C2 Gel Flow Saddle: http://www.wiggle.co.uk/selle-italia-c2-gel-flow-saddle/ Käytössä oli jonkin aikaa, mutta kuten kuvista näkyy, niin ei juurikaan uudesta erota. Myyntiin, kun vaihdoin kokonaan nokattomaan satulaan. Hintapyyntö: 30€ Paikkakunta: Vain haku ja käteismaksu. Yhteydenottotapa:
  10. Postia ylös, hintaa alas. 350->320€
  11. Kuvaus: Garmin Edge 520 pyörätietokone. http://www.wiggle.com/garmin-edge-520-gps-cycle-computer/
  12. Talvikausi lähestyy ja kesäkaudenkin sataa vettä. Tästä sisäpyöräilyyn valmis setti. Mukana: - Tacx Bushido Smart indoor trainer. (Pikalinkku mukana myös) - Kaksi mattoa alle vaimentamaan. (yhdessä kuvassa näkyvät) - Suunto ANT+ -vastaanotin ja USB-jatko. (n. 3m) - 23mm trainer-rengas. (+ sopiva sisäkumi) * Tuo linkin laite kyseessä: https://tacx.com/product/bushido-smart/ * Vastus on hyväkuntoinen ja ehjä, eikä mitään ylimääräisiä ääniä ole ollut. Käytetty vain sisällä kotosalla, vaikka tuon voi halutessaan raahata mihin vain, kun ei tarvitse pistokkeita. * Kerrostalo-asunnossa veivaamisesta ei ole kukaan valitellut äänistä noiden kahden maton kanssa vaimennettuna. * Ostettu 24.11.2015 XXL:stä. Kuitit löytyy mukaan. * Ajeltu ihan maksimissaan noin 2000 virtuaalikilometriä ohjelmistoilla Zwift ja Trainerroad. (sininen harjoitusrengas uudempi, sillä ajettu vain vähän.) Hintapyyntö: 300€
  13. Ei ole myynnissä enää tämä siis. Sainkin palautettua ostopaikkaan.
  14. Shimano Ultegra etuvaihtaja FD-6700, 31,8mm pannalla. Tilattu joskus talvella projektiin, mutta väärän kokoisella kiinnityspannalla minun pyörääni. Jäi palauttamatta... Myyty
  15. Tacx sykemittari, jossa BT LE ja ANT+ -lähettimet. Vyön voi lapun mukaan konepestä 40-asteessa. Käytön jälkeen käsipesty omassa käytössä. Syksyllä ostettu ja talvi käytetty. Väistyy Tickr X:n tieltä. https://www.xxl.fi/tacx-tacx-heartrate-belt-ant+-bluetooth-smart-sykemittari/p/1114615_1_style Hintapyyntö: Myyty
×
×
  • Luo uusi...