Sulo

Ylläpitäjä
 • Viestit

  625
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä Sulo

 • Syntymäpäivä 10.06.1986

Yhteydenotto

 • Kotisivu:
  http://www.fillaritori.com

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Jyväskylä

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 736 profiilin katselua
 1. Tadaa.
 2. Kuvat saa poistaa, jos haluaa, mutta itse olen niiden säilyttämisen kannalla. Googlen kautta sivustolle saapuu yli puolet käyttäjistä, joten pidän sitä tärkeänä lähteenä. Yksi osa kokonaisuutta on kuvahaku, joka toimii melko hyvin. Esimerkkiyhdistelmä: myynti-ilmoitus ja Goolen hakutulos. Googlen merkityksen vuoksi en ole myöskään ilmoituksien poiston kannalla. Saa toki piilottaa, jos haluaa. Lisäksi ilmoituksien säilyttäminen yleisenä infona ja hintatietojen etsimisen kannalta on ollut usean käyttäjän toive aikaisemmissa keskusteluissa. Toki myös toisella kannalla olevia käyttäjiä on, mutta selkeä vähemmistö. Lähinnä heitä kyrsii, että sopivat fillarit on jo myyty. Sivuston hakutuloksien suodattamisen osalta toiveet on esitetty kehitykselle. Levytila ei ole suurin ongelma, vaan siitä aiheutuva liikennemäärä. Erityisesti kuvien lataaminen nostaa liikennemäärää. Nykyisellä palveluntarjoalla ei ole rajatonta pakettia olemassa, joten tuohta saa työntää melko reilusti kattamaan liikennemäärän kulut. Isojen kuvien jakaminen myyntineuvotteluissa ei pitäisi olla nykypäivänä ongelma muiden palveluiden kautta. Palveluntarjoajan vaihto on edelleen auki, sivuston testisiirron viimeistely ei onnistunut, mutta uutta yritystä tulossa syssymmällä.
 3. Pakko oli pienentää, koska levyn käyttö lähti aikaisemmin täysin lapasesta. Tilasin eilen jälleen lisää levytilaa..
 4. Tämä menee näillä näkymin tänään kaupaksi. En postita.
 5. Kuvaus: Kerran käytetty Åren reissulla pari vuotta sitten, sen jälkeen ollut tarpeettomana. https://www.thule.com/fi-fi/fi/bike-rack/towbar-bike-racks/thule-hangon-_-970805 Mukaan itse teline, "kiintoavain" ja gumminauhoja. Lisäksi runkosovitin, aikalailla tämän näköinen: http://www.autoanything.com/bike-racks/77A3933A3068896.aspx Hintapyyntö: 100e / tarjous Paikkakunta: Jyväskylä, Lutakko Yhteydenottotapa: YV Toimitus: vain nouto
 6. Fillaritorin yhteydessä oli aikoinaan oma keskustelupalsta, mutta se ei saanut minkäänlaista suosiota. Käyttäjät taitavat olla kaupantekotuulella, eikä juttu luista. Fillarikeskustelun avaamisen yhteydessä otettiin käyttöön mahdollisuus kirjautua Fillaritorin tunnuksilla, mutta teknisten ongelmien vuoksi siitä luovuttiin hyvin nopeasti. Paperilla hyvä idea, mutta toteutus ei jostain syystä toiminut halutulla tavalla.. Fillarikeskustelussa vierailee enemmän ihmisiä, kuin tällä Fillaritorin Yleinen-osastolla. Muutamien pienempien tapahtumien järjestäjät ovat myös kirjoitelleet tapahtumistaan, mikäs siinä kun ei mitään maksa. Sivustoa on kehitetty innostuksen mukaan, mutta kaipaa ehdottomasti lisää käyttäjiä ja kehitysehdotuksia. Mielestäni parempi tarjota keskusteluun liittyvät ominaisuudet omassa paikassaan, kuin koittaa tunkea niitä tänne Fillaritorille.
 7. Tässä olisi yhden sortin pohja: https://www.fillarikeskustelu.com/links/category/32-tapahtumat/
 8. Palveluntarjoajalla (Webhotelli.fi) havaittiin tietoturvaongelma keskiviikkona, jolloin osa palvelimista sammutettiin. Samalla sulkeutui myös tämä sivusto. Saatujen tietojen mukaan tietoturva-aukkoa ei käytetty hyväksi (https://www.webhotelli.fi/tuki.php?p=tukimenu). Palvelimet nostettiin pystyyn seuraavana päivänä, mutta puutteellisilla ominaisuuksilla, joten sivusto ei toiminut. Palvelimen katkot jatkuivat vielä perjantaina. Vikailmoituksia ei käsitelty viikonlopun aikana. Maanantaina vika paikannettiin PHP:n laajennokseen, joka oli poistettu jostain syystä käytöstä. Tiistaina laajennos saatiin korjattua ja sivusto toimii jällee. Viikonlopun aikana yritettiin sivuston siirtoa toiselle palveluntarjoajalle (Louhi). Suuresta tietomäärästä johtuen siirto ei kuitenkaan onnistunut useasta yrityksestä huolimatta. Tiistaina data saatiin siirrettyä, mutta samaan aikaan nykyinen palveluntarjoaja sai palvelimensa kuntoon ja sivusto oli pakko avata viikon katkon jälkeen. Palveluntarjoajan vaihdosta ei siis saatu tehtyä samassa rytäkässä. Sivuston kopio siirretään testimielessä uudelle palveluntarjoajalle ja mikäli siirrossa ei esiinny suurempia ongelma, voidaan oikea siirto tehdä mahdollisesti myöhemmin kesän jälkeen. Pahoittelen tapahtunutta ja siitä aiheutunutta harmia.
 9. Sivusto oli poissa käytöstä johtuen tietokannan vikatilanteesta. Vika korjattu ja toiminta jatkuu jälleen normaalilla tavalla. Pahoittelut aiheutuneesta harmista.
 10. "I will take a look to see what can be done about this, I'm sure there's something I can do." Odottelemme. @sepe84
 11. Ei ole mahdollista piilottaa niin, että saisi vielä takaisin näkyville, Laitoin lisäosan kehittäjälle viestiä, jos olisi mahdollista rakentaa.
 12. http://www.fillaritori.com/forum/28-ostetaan-pyörät/
 13. Päivitys 25.1.2017: Vikatilanne on muodostunut alkuperäistä ongelmallisemmaksi, joka voi aiheuttaa sivustojen latausongelmia edelleen. Pahoittelut häiriöstä. Vikaa ollaan aktiivistesti korjaamassa. https://www.webhotelli.fi/tuki.php
 14. Johtuen palveluntarjoajan palvelimen vikatilanteesta, sivusto oli poissa käytöstä n. 20 tuntia. Ongelmat on saatu pääosin korjattua ja sivuston toiminta jatkuu siitä pisteestä, mihin se eilen jäi. Jos kohtaat ongelmia tietokoneen selaimen kanssa, välimuistin tyhjentäminen auttaa. Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050?hl=fi Firefox: https://support.mozilla.org/fi/kb/firefoxin-valimuistin-tyhjentaminen Pahoittelut tapahtuneesta ja siitä aiheutuneesta harmista.