Jump to content

Sulo

Ylläpitäjä
 • Viestit

  631
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä Sulo

 • Syntymäpäivä 10.06.1986

Yhteydenotto

 • Kotisivu:
  http://www.fillaritori.com

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Jyväskylä

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 818 profiilin katselua
 1. Tapatalk tuen lisääminen

  Tapatalk on poistettu muistaakseni vuoden 2016 lopussa, mutta jollakin tapaa se osalla käyttäjistä toimi. En tiedä miksi ja miten, mutta ongelmia sen suhteen ei ole ollut, joten en ole välittänyt. Tapatalk ei oletettavasti palaudu tälle sivustolle koskaan, lisäosakaan ei ole päivittynyt yli vuoteen. Tässä silloiset poiston perusteet: http://www.fillaritori.com/topic/13655-kehitysehdotukset/?do=findComment&comment=173793
 2. Kehitysehdotukset

  Softan ominaisuus, ei saa pois. Jos seuraat vain jotain tiettyä aluetta aktiivisesti, niin etusivulta kun klikkaa alueen kuvaa, niin merkkautuu heti luetuksi.
 3. Kehitysehdotukset

  Fiksattu.
 4. Kehitysehdotukset

  Foorumi päivitettu uusimpaan versioon. Toimiiko kaikki kuten ennen?
 5. Eturattaan suoja

  Käsittääkseni päätehtävä yläosalle on ohjata ketjua ja alaosalle voimansiirron suojaaminen. Tästä johtuen alaosaan saatavilla useimmiten vaihtopaloja. Tässä voisi olla myös yksi vaihtoehto, näyttää melko tukevalle: http://www.fillariosa.fi/shop/product/mrp-xcg-v2-32t-iscg-05-ketjuohjuri-musta?tm=verkkokauppa/pyoran-osat/voimansiirto&sm=voimansiirto/ketjuohjaimet Järeimmillään ohjuri/suoja voi olla esim. tällainen: http://www.fillariosa.fi/shop/product/mrp-g3-hiilikuitu-ketjuohjuri-mega-36-40t-1?tm=verkkokauppa/pyoran-osat/voimansiirto&sm=voimansiirto/ketjuohjaimet Näiden hintalappuja en ole koskaan ymmärtänyt..
 6. Kehitysehdotukset

  Tadaa.
 7. Kehitysehdotukset

  Kuvat saa poistaa, jos haluaa, mutta itse olen niiden säilyttämisen kannalla. Googlen kautta sivustolle saapuu yli puolet käyttäjistä, joten pidän sitä tärkeänä lähteenä. Yksi osa kokonaisuutta on kuvahaku, joka toimii melko hyvin. Esimerkkiyhdistelmä: myynti-ilmoitus ja Goolen hakutulos. Googlen merkityksen vuoksi en ole myöskään ilmoituksien poiston kannalla. Saa toki piilottaa, jos haluaa. Lisäksi ilmoituksien säilyttäminen yleisenä infona ja hintatietojen etsimisen kannalta on ollut usean käyttäjän toive aikaisemmissa keskusteluissa. Toki myös toisella kannalla olevia käyttäjiä on, mutta selkeä vähemmistö. Lähinnä heitä kyrsii, että sopivat fillarit on jo myyty. Sivuston hakutuloksien suodattamisen osalta toiveet on esitetty kehitykselle. Levytila ei ole suurin ongelma, vaan siitä aiheutuva liikennemäärä. Erityisesti kuvien lataaminen nostaa liikennemäärää. Nykyisellä palveluntarjoalla ei ole rajatonta pakettia olemassa, joten tuohta saa työntää melko reilusti kattamaan liikennemäärän kulut. Isojen kuvien jakaminen myyntineuvotteluissa ei pitäisi olla nykypäivänä ongelma muiden palveluiden kautta. Palveluntarjoajan vaihto on edelleen auki, sivuston testisiirron viimeistely ei onnistunut, mutta uutta yritystä tulossa syssymmällä.
 8. Kehitysehdotukset

  Pakko oli pienentää, koska levyn käyttö lähti aikaisemmin täysin lapasesta. Tilasin eilen jälleen lisää levytilaa..
 9. Tämä menee näillä näkymin tänään kaupaksi. En postita.
 10. Kuvaus: Kerran käytetty Åren reissulla pari vuotta sitten, sen jälkeen ollut tarpeettomana. https://www.thule.com/fi-fi/fi/bike-rack/towbar-bike-racks/thule-hangon-_-970805 Mukaan itse teline, "kiintoavain" ja gumminauhoja. Lisäksi runkosovitin, aikalailla tämän näköinen: http://www.autoanything.com/bike-racks/77A3933A3068896.aspx Hintapyyntö: 100e / tarjous Paikkakunta: Jyväskylä, Lutakko Yhteydenottotapa: YV Toimitus: vain nouto
 11. Kehitysehdotukset

  Fillaritorin yhteydessä oli aikoinaan oma keskustelupalsta, mutta se ei saanut minkäänlaista suosiota. Käyttäjät taitavat olla kaupantekotuulella, eikä juttu luista. Fillarikeskustelun avaamisen yhteydessä otettiin käyttöön mahdollisuus kirjautua Fillaritorin tunnuksilla, mutta teknisten ongelmien vuoksi siitä luovuttiin hyvin nopeasti. Paperilla hyvä idea, mutta toteutus ei jostain syystä toiminut halutulla tavalla.. Fillarikeskustelussa vierailee enemmän ihmisiä, kuin tällä Fillaritorin Yleinen-osastolla. Muutamien pienempien tapahtumien järjestäjät ovat myös kirjoitelleet tapahtumistaan, mikäs siinä kun ei mitään maksa. Sivustoa on kehitetty innostuksen mukaan, mutta kaipaa ehdottomasti lisää käyttäjiä ja kehitysehdotuksia. Mielestäni parempi tarjota keskusteluun liittyvät ominaisuudet omassa paikassaan, kuin koittaa tunkea niitä tänne Fillaritorille.
 12. Kehitysehdotukset

  Tässä olisi yhden sortin pohja: https://www.fillarikeskustelu.com/links/category/32-tapahtumat/
 13. Vikatilanne 31.5.-6.6.2017

  Palveluntarjoajalla (Webhotelli.fi) havaittiin tietoturvaongelma keskiviikkona, jolloin osa palvelimista sammutettiin. Samalla sulkeutui myös tämä sivusto. Saatujen tietojen mukaan tietoturva-aukkoa ei käytetty hyväksi (https://www.webhotelli.fi/tuki.php?p=tukimenu). Palvelimet nostettiin pystyyn seuraavana päivänä, mutta puutteellisilla ominaisuuksilla, joten sivusto ei toiminut. Palvelimen katkot jatkuivat vielä perjantaina. Vikailmoituksia ei käsitelty viikonlopun aikana. Maanantaina vika paikannettiin PHP:n laajennokseen, joka oli poistettu jostain syystä käytöstä. Tiistaina laajennos saatiin korjattua ja sivusto toimii jällee. Viikonlopun aikana yritettiin sivuston siirtoa toiselle palveluntarjoajalle (Louhi). Suuresta tietomäärästä johtuen siirto ei kuitenkaan onnistunut useasta yrityksestä huolimatta. Tiistaina data saatiin siirrettyä, mutta samaan aikaan nykyinen palveluntarjoaja sai palvelimensa kuntoon ja sivusto oli pakko avata viikon katkon jälkeen. Palveluntarjoajan vaihdosta ei siis saatu tehtyä samassa rytäkässä. Sivuston kopio siirretään testimielessä uudelle palveluntarjoajalle ja mikäli siirrossa ei esiinny suurempia ongelma, voidaan oikea siirto tehdä mahdollisesti myöhemmin kesän jälkeen. Pahoittelen tapahtunutta ja siitä aiheutunutta harmia.
 14. Vikatilanne 29.5.-30.5.2017

  Sivusto oli poissa käytöstä johtuen tietokannan vikatilanteesta. Vika korjattu ja toiminta jatkuu jälleen normaalilla tavalla. Pahoittelut aiheutuneesta harmista.
×