Jump to content

Johannam

Jäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Ylöjärvi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 069 profiilin katselua
  1. Merkki: Kona Malli: Wo Lyhyt kuvaus: fatbike Rungon koko: S Kuvaus: Viisi vuotta ruuhkavuosiryynäämistä ja myönnetään - kaikilla ei vaan ehdi ajaa. 😩 MYYDÄÄN hyvään kotiin vm. 2016 Kona Wo kokoa S. Ostettu Hi5 Biken Black friday-karkeloista aikanaan. Nykyinen kuski 170cm ja 2/3 jalkoja, geometria on ollut oikein mieluisa. Tubelessiksi laitettu 2016. Ollut vuodet 2018-2021 todella vähäisellä ajolla, tyyliin 3 lenkkiä vuodessa. Toisen tupin pääty rikki, yksi venttiilihattu vähän jumissa, etuhaarukassa pieni skraadu, litkutukset kandeis varmaan uusia jo. Kunto on hyvä, mutta likainen. Pötköttänyt kylmävarastossa sen verran vähällä ajolla että Läski-Konna arvostais varmaan pientä TLC:tä. Myydään ilman polkimia. Mukaan vuosikertalitkut ja kuraa tämän kevään lenkiltä. Sijainti Ylöjärvi. Speksit: https://konaworld.com/archive/2016/wo.cfm#spectop Hinta: 800 Paikkakunta: Ylöjärvi Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yyveellä.
  2. OSTETTU, saa poistaa! Haussa cyclocross-mankeli 170cm pituiselle kuskille, eli runkokoko siellä 52-54 kieppeillä. Pyörä tulee päivähoitotempon ajoon, pyöräkärryn vetoon, uimahalli- ja kauppareissuille, omille löllöttelylenkeille ja perheretkille, joten hiilikuituhirmua on turha tarjota. Niitä on jo kotona tarpeeksi :). Arvostan esim. Laadukkaita osia, 1xvoimansiirtoa, tubeless-valmiutta, rentoa geometriaa.. Mutta levyjarrut on ehdottomasti oltava. Teräsfillarin estetiikka viehättää, kivasta väristä plussaa. Kona Rove ST, Genesis Croix De Fer ym. kiinnostaa erityisesti, mutta tokkiinsa voi myös koittaa alumiinisia tarjota, vaikkapa Spessun CruXeja, Konan Jake the Snakeja ym. Budjetti tonnin molemmin puolin. Jos se on rakkautta ensisilmäyksellä, niin joustoa löytynee. Paikkakunta: Ylöjärvi, Pirkanmaa. Kannattaa tarjota pitemmänkin matkan takaa. Yhteydenottotapa: Yyvee.
  3. MYYTY / VOI POISTAA Myytiin tarpeettomana hyväkuntoiset DT Swiss Axis 2.0. kiekot. Ajettu alle 500 km ja yhden talvikauden trainerijyystöt päälle. Perus treenikiekot kovaan ajoon tai esim. trainerille. Tiagran 10-pakka mukaan, ei renkaita.
  4. Myyty v. 2012 SUP X-mud cyclocross-pyörä. - Runkokoko 52 (kuski 170 cm, inseam 83 cm). - Etuhaarukka hiilaria. - 105-osat. - Normijarrujen (cantilever) kaverina lisäjarrukahvat. - Mukaan maantie-, cyclo- ja maastorenkaat. Taitaa jossain jemmassa olla myös SUP:in nätti mustaoranssi pullotelinekin. - Alla mukavasti rullaavat Shimano R500-peruskiekot. - Paino karvan verran alle 10 kg. SUP:in sivuilla speksattu painoksi 9.8 kg. - Geometriasta löytyy speksejä täältä: http://www.supcycles.../x-mud-alu-105/ Huollatettu liikkeessä ja hyvin pidetty: Kilometrejä varmaan nipin napin tonnin verran alla. Ajettu asfaltilla ja pienillä hiekkatieseikkailulla. Yhdet pakolliset spedupannut vedetty. Kuvasta poiketen mukaan alkuperäinen musta-oranssi satula, ei kuvassa oleva. Polkimet ei myöskään sisälly kauppaan. ******MYYTY*********
  5. Siirretty Myydään-osastolle > http://www.fillaritori.com/index.php?/topic/50838-sup-x-mud-cyclocross-runkokoko-52/
×
×
  • Luo uusi...