Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Jannuv

Jäsen
  • Viestit

    49
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Lahti

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 342 profiilin katselua
  1. Saisikos tähän toimivan kuvan tai linkin
  2. Paikkakunta? Koko? Hieman kunnosta? Ajomääristä? Huolloista?
  3. Saisikos tästä tarkempaa tietoa. Vuosimallia? Kuvia? Speksejä? Nimimerkin alta löytyy enska joka myynnissä, jos on kiinnostusta.
  4. Huippu osilla varustettu Nukeproof mega am pro vm.-12 26" Koko: 15.75 (s) Parina kesänä polku rymistelyä Messilä, Levi, Ylläs ja metsä lenkkiä. Tällä pääsee mäet ylös ja alas. Kisavalmis peli enduroon, tosin ei ole kisattu. Ei häpeä uudelle. Huollot teetetty liikkeessä. Viimeisimpänä takaiskari kesäkuu-15. jonka jälkeen muutama metsä lenkki ja työmatka pyöräilyä. Useampi rengas sarja mukaan ja varusteita pyörän ostajalle mukaan, fullfacea,polvaria, selkäpanssaria itsestään kovettuvia ym. Runko-koko n.165-175cm kuskille (arvio) itse olen n170cm Myyn opiskeluiden ja ajanpuutteen takia. http://www.chainreactioncycles.com/fi/en/nukeproof-mega-am-pro-bike-rockshox-monarch-rt3-2012/rp-prod75657 Tilattu englannista 2012-13 vuodenvaihteessa. Lisätietoja soittamalla. Jos en jostain syystä pysty vastaamaan niin laita tekstiviestiä, soitan vaikka takaisin päin. Hintapyyntö: XXXX Paikkakunta: Lahti Yhteydenottotapa: 0407620724
  5. Hop. Nyt on iskari vihdoinkin saapunut huollosta.
  6. Jep. Infoan sua heti kun tiedän tilanteet. Pääsen tosin vasta klo 14 töistä, mutta kahtotaan jos vaikka saan puljattua tuuraajan.
  7. Hoblaa. Huollatan takaiskarin ensi viikolla, epäilys pienestä ilma vuodosta. Ompahan sekin sitten varmasti kunnossa ja huollettu.
×
×
  • Luo uusi...