Jump to content

paskalokki

Jäsen
 • Viestit

  188
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

Tietoja käyttäjästä paskalokki

  Lisätiedot

  • Paikkakunta:
   Kerava

  Viimeisimmät vierailijat profiilissa

  934 profiilin katselua
  1. M: 90 mm Canyon V13-stemmi 1 1/4" tai 1 1/8"

   Nosto
  2. M: Löffler WS softshell-takki, koko 56/XXL

   Nosto
  3. Ritchey wcs stemmi 120mm

   1 1/4" vai 1/18" keulaputkelle?
  4. MYYTY - M: Castelli Diluvio-ajohanskat (XXL)

   Kerran käytetyt, mustat Castelli Diluvio-neopreenihanskat koossa XXL kaupan. Uutta vastaavat. Hintapyyntö 20 euroa, nouto Keravalta tai toimituskulut ostajan piikkiin. Yhteyden saa varmiten YV:llä. https://www.castelli-cycling.com/Products/Men/Accessories/Gloves/DILUVIO-C-GLOVE/p/451752417A
  5. M: Korson Kaiku -ajopaita 3XL

   Nosto
  6. M: Löffler WS softshell-takki, koko 56/XXL

   Kaksi talvea käytetty punainen Löfflerin windstopper softshell-takki kaupan. Ei reikiä, vetoketjut toimii. Edessä vetoketjullinen rintatasku, takana kaksi avointa selkätaskua. Kaulassa ja vyötäröllä nauhakiristys, hihoissa tarrat. Vatsan kohdalla aavistus mustia öljytäpliä, samoin oikeassa ranteessa, muutoin normaalia käytön jälkeä. Takki on käytetty, mutta ehjä ja kaikin puolin toimiva. Hintapyyntö 20 euroa, nouto Keravalta tai toimituskulut ostajan piikkiin. Yhteyden saa varmiten YV:llä.
  7. Hyväkuntoinen, väriltään musta, vähän käytetty 90 mm Canyon V13-stemmi 6 asteen kulmalla ja 1 1/4" kaulaputkelle. Mukaan (ilmeisesti) sovite 1 1/8" kaulaputkelle. Pari pientä nirhaumaa jos tarkasti katsoo. Hintapyyntö 30 euroa, nouto Keravalta tai toimituskulut ostajan piikkiin. Yhteyden saa parhaiten YV:llä.
  ×