Jump to content

tromik

Jäsen
  • Viestit

    157
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Järvenpää

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

3 720 profiilin katselua
  1. Merkki: Endura Singletrack shortsit S, Malli: Hummvee housut M Lyhyt kuvaus: käytetyt Kuvaus: Annetaan 1) Enduran Singletrack shortsit, koko S väri musta. 100% nylonia. Clickfast-kiinnityksellä. Käytetyt ja kulahtaneet mutta ihan toimivat vielä. 2) Enduran Hummvee pitkät housut, koko M ja väri musta. 100% nylonia. Clickfast-kiinnityksellä. Käytetyt ja ehjät. Hinta: 0€ Paikkakunta: Järvenpää Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti. Nouto Järvenpäästä tai toimistoaikaan Pohjois-Haagasta Helsingistä.
  2. Merkki: Ohjainkannatin Hope Malli: AM/FR 70mm, 31,8mm, 1 1/8" Lyhyt kuvaus: oranssi Kuvaus: Tarjolla käytetty Hopen oranssi ohjainkannatin. Kannatin on 70mm pitkä ja nolla-asteinen. 31,8mm tangolle, 28,6mm (1 1/8") haarukanputkelle. Kevyttä maastoajelua vähän nähnyt ja täten moitteettomassa kunnossa. Hinta: 60€ Paikkakunta: Järvenpää Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti tai nolviisnol3685647. Nouto Järvenpäästä tai toimistoaikaan Pohjois-Haagasta. Postitan 7 euroa vastaan. Maksu käteinen tai mobilepay.
  3. Merkki: Endura MT500 sadetakki Malli: koko M Lyhyt kuvaus: musta/keltainen Kuvaus: ***** MYYTY ***** Kaupan käytetty Enduran MT500 sadetakki, koko M. Väri musta, keltaisilla yksityiskohdilla. Sisältää käytön jälkiä ja nuhjua mutta silti ihan tyydyttävä kunnoltaan ja toimiva muuten. Hinta: 35 euroa Paikkakunta: Järvenpää Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotto yksityisviesti. Nouto Järvenpäästä tai toimistoaikana Pohjois-Haagasta. Lähetän 12€ kuluja vastaan.
  4. Merkki: Brooks Swift Chrome Malli: musta Lyhyt kuvaus: nahkasatula Kuvaus: ***** MYYTY ***** Myydään Brooks Swift Chrome -nahkasatula. Väri on musta. Kirkkaat teräskiskot. Satulan kiskoissa kiinnitysrenkaat satulalaukkua varten. Hyvin vähän käytetty, ei nähdäkseni kunnoltaan juuri uutta häpeä. Käsitelty Brooksin Proofide-hoitoaineella ennen käyttöä. Vaihdossa kelpaa raha tai kunnoltaan uutta vastaava Brooks B17 Standard mustana tai tummanruskeana. Hinta: €100 Paikkakunta: Järvenpää Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti. Nouto Järvenpäästä tai toimistoaikana Pohjois-Haagasta Helsingistä. Voin lähettää kuluja vastaan.
  5. Merkki: Surly Malli: Instigator 2.0 Lyhyt kuvaus: Medium 17" SolidGold Gold 26+ Kuvaus: ***** MYYTY ***** Myydään Surly Instigator 2.0-runko. Rungon materiaali teräs, sopii 26+ tai 27.5-kiekoille. Väri SolidGold Gold ja rungon koko Medium (17"). Geometriataulukko https://surlybikes.com/bikes/legacy/instigator_2#spec-geo . 73mm leveä brittikierteinen keskiömuhvi ISCG05-ratassuojasovitteella. Emäputken sisähalkaisija 44mm eli siihen sopii sekä 1 1/8" että 1,5" ruodolla varustetut etuhaarukat. Satulaputken sisäjalkaisija 30,9mm. Rungossa luonnollisesti IS-levyjarrukiinnike. Runko on hyvässä ja siistissä kunnossa, ei ole lommoja tai suurempia käytönjälkiä. Tehtaalta valmiiksi käsitelty ED-runkosuojalla. Laakeripinnat asianmukaisesti oikaistu sekä keskiöstä että emäputkesta. Mukaan Surly Constrictor-satulatolpan panta, sekä MDS-palikat erilaisille akseleille (10mm pikalinkku tai 12/142mm läpiakseli), takavaihtajille (Shimano Direct Mount tai Shimano/SRAM/yms) tai yksivaihdepuuhiin. Hinta: €350 Paikkakunta: Järvenpää Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotto yksityisviesti tai 050kolmkuuskahdeksan56neljäseitsemön. Nouto Järvenpäästä tai toimistoaikana Pohjois-Haagasta Helsingistä. Voin lähettää Suomen alueella kuluja vastaan.
  6. Merkki: Joustohaarukka X-Fusion Sweep Malli: RL2 140mm Lyhyt kuvaus: 26"/27.5" Kuvaus: Myyntiin käytetty ilmakeula X-Fusion Sweep RL2. Sopii 26+ ja myös 27.5-rengaskoolle, 27.5x2.6 sopi hyvin pyörimään. Joustomatka 140mm, mutta sen voi säätää myös 100, 120 tai 160-milliseksi. Mukaan alkuperäinen navan akseli 15x100mm. Haarukan putki kartiomallia eli 1,5"-alakoolille. Kaulaputkea jäljellä 17cm. Post mount-levyjarrukorvake 180-203mm levylle. 34-millimetrin liukuputket. Haarukka on toimiva ja hyvin siistissä kunnossa, liukuputket kunnossa, alajaloissa ei kolhuja tai naarmuja. Melko vähän tätä on käytetty ja ollut käyttämättömänä muutaman viime vuoden. Pölysuojat sekä alajalkojen ja vaimentimen öljyt vaihdettu jokunen vuosi sitten ja tämän jälkeen ajettu vain muutaman lenkin verran. Hinta: 200 euroa. Paikkakunta: Järvenpää Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti tai 050kolmkuusikasi56neljäseitsemän. Nouto Järvenpäästä tai postitan kuluja vastaan.
  7. Merkki: Kiekkosetti SON/Chris King/DT Malli: Swiss/Sapim 28" levyjarruille, Lyhyt kuvaus: 6-pultti, 100/135QR Kuvaus: ***** MYYTY ***** Etunapa SON 28-dynamonapa. Akseli 100mm pikalinkulle. 6 pultin jarrulevylle. Väri punainen. 32 pinnaa. Takanapa Chris King ISO MTB. Shimano HG-vapaaratas. Akseli 135mm pikalinkulle. 6 pultin jarrulevylle. Väri punainen. 32 pinnaa. Vannekehät DT Swiss RR 481. Mustat, alumiinia ja valmiit sisärenkaattomaan käyttöön. Pinnat Sapim Race musta, nippelit Sapim messinkiset mustana. Kunto ei juuri uutta häpeä. Ajettu luokkaa 100km. Vanteet teipattu ja valmiit sisärenkaattomaan käyttöön. Kuvan renkaat tai sisurit eivät kuulu kauppaan. Hinta: 900€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti tai nollaviisnolla368viisikuus47. Nouto Helsingin Pohjois-Haagasta tai Järvenpäästä. Lähetys onnistuu myös.
×
×
  • Luo uusi...