Jump to content

havni

Jäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Turtola

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 897 profiilin katselua
  1. Merkki: Nicolai Malli: ION 15 Lyhyt kuvaus: Täpäri runko + iskarit Kuvaus: Vm.-15 Nicolai Ion 15 runko koko XL ja mk.1 dvo diamond keula 15x100 150mm joustolla. Rungossa joustoa 145mm. Runko ok kunnossa, ei kaaduttu isosti, laakereissa ei ääniä tai klappia ja liikkuu hyvin. Takaiskari Cane creek db air cs priima kunnossa. Iskari huollatettu ammattilaisella kesällä - 19 jonka jälkeen n. 10h ajoa. Rungon vaakaputkeen itse lisätty pullolle kiinnikkeet ja bb kierteet vaatinee oikaisun. Keula toimii, mutta jäänyt huoltamatta ja liukuputkessa yksi sormellakin tuntuva naarmu. Ohjainlaakeri vaihtokunnossa. Myynnille ei varsinaista tarvetta, mutta mieltä lämmittäis jos tämä pääsis hyvään kotiin. Järjellisiä tarjouksia kiitos ja toimitus noutamalla. Hinta: 500€ Paikkakunta: Pello Maakunta: Lappi Yhteystiedot: Kyselyt yvllä.
  2. Komea fillari, mutta tarvetta ei valitettavasti ole kapearenkaiselle.
  3. Merkki: Planet X Malli: XLS vm.2016 Lyhyt kuvaus: Graveliksi speksattu cyclo Rungon koko: 59cm Kuvaus: 4 vuotias Hiilikuituinen cyclocrossi. Planet X Pro Carbon XLS Cyclo Cross koossa 59cm. Myynnissä tarpeettomana. Ajettu n.1500km, neljä kertaa sateella, alkuperäinen ketju ja takapakka vielä voimissaan. Voimansiirto SRAM APEX 2x10 tai 1x10 Absolute blackin ovaalilla nw rattaalla. Jarrut SRAM BB7 mekaaniset levyt, lisäjarrukahvat asennettu. Kiekot: selcof navat (lienee novatecin) WTB i19 tcs kehillä Kammet Sram Apex 175mm. Tanko 44cm leveä. Renkaat: edessä Panaracer gravelking 38mm, takana challenge strada bianca 36mm, molemmat tubeleksena. Pumppu Lezyne HV drive Runko on kaatumaton ja kuljetettu thulen telineessä ainoastaan pari kertaa. Tällä hetkellä kiinni kuvissa oleva Absolute blackin ovaali nw eturatas. Alkuperäiset 36/46 rattaat saa mukaan ja tarvittaessa voin asentaa. Mukaan tulee shimanon 11-32 ja 11-34 takapakat sekä shimanon ja connexin kymppiketjut, kuvissa pöydällä olevista satuloista minkä vaan tai kaikki kolme(san marco tullut pyörän mukana, täysin istumaton), sekä kuvassa olevan toisen satulatolpan. Tarvittaessa löytyy myös pidempi fsa:n stemmi sekä shimanon m530 trail polkimet klosseineen Kuvissa paikallaan olevat polkimet ja satula eivät kuulu kauppaan. Nouto suositeltavaa mutta pyörä kulkee varmalle ostajalle Kolarin ja Ylitornion välille. Hiilikuiturungon vuoksi ei postitusta. Tarjousta yv:llä tai puhelimeen, jos kiinnostaa Hinta: 600€ Paikkakunta: Pello Maakunta: Lappi Yhteystiedot: nollaneljäneljä 2828958, soitot iltapäivisin kolmen jälkeen.
  4. Uppista: hintaa laskettu, kuvia lisätty ja huono linkki korjattu.
  5. Otsikon mukainen keula vm. 2011 myytävänä. Asennettu ja huollettu ammattilaisten toimesta. -Kaulaputki 1 1/8-1,5" tapered, jäljellä n. 17cm. -20 mm maxle lite läpiakseli pikalukituksella Maalissa pienet naarmut alajalkojen alaosassa. Muuten vielä melkein uuden näköinen ja toimii virheettömästi. Hintapyyntö: 250 e. Tarjoa! Myös keppiin kiinnitetty runko kaupan rungot osiossa. Paikkakunta: Pello. Kuljetus Länsi-Lapin, Oulun ja Tampereen ympäristöön onnistuu säännöllisesti. Posti/matkahuolto tuo tarvittaessa muualle. Yhteydenottotapa: niko piste havela (ät) gmail.com puh. nollaneljäneljä 2828958.
  6. Myytävänä otsikon mukainen runko. Ollut ajossa 2,5 vuotta. Rungolla ollut kaksi omistajaa joista vain toinen (allekirjoittanut) on sillä ajanut. Viistoputkessa ja alalinkussa muutama kosmeettinen kiven iskemä huonoista linjavalinnoista, muuten ratsu on rakkaudella pidetty. Pyörällä on kaaduttu ainoastaan pari kertaa pururadalla puhelimeen vastatessa, joten isompia tällejä ei ole tullut. Rungon koko valmistajan mukaan sopivin 173-183 senttiselle. Itselläni pituutta hiukka liikaa joten menee myyntiin isomman rungon tieltä (hyvä tekosyy kun kuume on iskenyt, eikä hallitus anna lupaa kahden mtb:n pitoon). Täältä tarkemmat speksit rungosta: https://s3.amazonaws.com/NinerDocs/NIN_OWNERS_UNIVERS.pdf Haarukka on aikoinaan asennettu ammattilaisen toimesta. Iskari on Fox rp23 XV boostvalve. Iskari (ja haarukka) on huollettu syyskuun lopussa Fillariosassa ja ajokilometrejä tuskin tulee montaa enää tälle syksylle. Hp 450 euroa. Tarjota saa vähemmänkin, jos tuntuu suolaiselta. Kaupanpäällisiksi melkein kaikki runkoon on ripustettu: -Kammet Shimano SLX M665 (175mm) -vara dropoutit sekä QR että 12x135mm akselille -satulan (2 vaihtoehtoa WTB Pure V kapealle tai Selle Shiver Troy Lee leveälle takapuolelle) -satulatolpan (Truvativ stylo) -tolpan kiristimen (PRO pultilla tai pikalinkulla): -Stemmi (truvativ stylo race) Runko kilkkeineen löytyy Pellosta. Kuljetus onnistuu Länsi-Lappiin, Ouluun ja Tampereelle melko helposti. Matkahuolto/Posti tuo sitten tarvittaessa muualle. S-postilla kiinni saa luotettavimmin osoitteesta niko.havela(ät)gmail(piste)com NIN_OWNERS_UNIVERS.pdf
  7. Kuvaus: Otsikon mukainen runko, väri teal. Kuvia tulossa, s-postiin tulee nopeampaa kysymällä. Haarukka eXoticin jäykkä hiilikuitukeula (käyttämätön). Kiekot Shimano xt 756 navat + rigida taurus kehät (ajettu yksi vuosi koulumatkaa, n. 1000km). Löytyy myös kevyemmät Superstar switch evo/notubes crest joissa jo selviä käytön jälkiä. Vaihteet 2x9 tai 3x9, vivut deore vaihtajat XT/SLX + deore. Etuvaihtaja vielä postissa (saksasta tuli väärän mallinen). Ketjut ja takapakka shimano deoret. Löytyy myös n.200km ajettu XT pakka ja kahdet Connexin ketjut, joita kierrätetty tuolla xt pakalla. Ohjainkannatinta löytyy 40(uusi), 60 ja 90 mm:stä. Ohjaustankoja 560mm leveä suora sekä 640 ja 680 mm:set riserit. Renkaat Schwalbe Rocket Ron 2,25 edessä ja Specialized Fast track 2,0 takana (kumpikaan ei tubeless). Molemmat vähän ajettuja. Rungosta, haarukasta, kiekoista ja uusimmista osista kuitit tallessa. En myy yksittäisiä osia (mukaanlukien runko/haarukka) ennen kuin koko pyörä on myyty. Hintapyyntö: 700 - 800 e riippuen osapaletista. Myös järjellisiä tarjouksia harkitaan. Paikkakunta: Pello. Länsi-Lappiin ja Ouluun onnistuu toimitus suht. säännöllisesti, muualle Suomeen Kusti polkee. Yhteydenottotapa: niko.havela(ät)gmail(piste)com, puh. nollaneljäneljä 2828 958
×
×
  • Luo uusi...