Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Teemutus

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Ilmajoki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 029 profiilin katselua
  1. Laitetaan tuo edellä mainittu paketti, eli mm. jarrut ja ohjuri yms. nyt tarjoukseen 600€ + rahti! Noutaessa voi pienellä lisähinnalla ottaa mukaan kiekkoja ja muuta rompetta.
  2. Nostetaan. Vielä löytyy. Kohta alkaa löytyä motivaatiota keulan kunnostamiseen, jolloin voin kasata kokonaisen pyörän ja hinta +1000€. Nyt vielä edellisen viestin kaltainen settitarjous, jotta saa tavaraa kiertoon.
  3. Laitetaan vielä pakettiin Hayesin strokerit levyineen ja e.13 LG-1 ohjuri + eturatas. Valmiiksi tingattu pakettihinta toistaiseksi tälle Matkahuollolla 650€ sisältäen rahtikulut.
  4. Ylös! Yhdet kaupat jo luulin tehneeni, mutta ostaja viettää radiohiljaisuutta. Siispä uudestaan ylös valmiiksi Matkahuollon pakettiin kiedottu setti. Paketissa makoilee nyt runko iskareineen ja ohjainlaakereineen, satulatolpankiristin, I-beam satulatolppa, keula irrallisine osineen, Renthalin integroitu stemmi, e.13 kammet ja keskiö. Tästä setistä Matkahuollon kulut 13,99€ ja nyt sitten tarjoamaan!
  5. Ylös, ulos ja lenkille! Jos ei hinta miellytä, niin tarjoa.
  6. Ei vaihtoa. Täysin ylimääräinen itselle tällä hetkellä, ja yritän muuttaa varastoon vuosien aikana kertynyttä turhaa kalustoa rahaksi.
  7. Vielä löytyy. Hintaa tiputettu.
  8. Kuvaus: YT Tues LTD -14 -runko Rungon koko (lisää myös otsikkoon): M Hintapyyntö: 700€ Paikkakunta: Ilmajoki/Seinäjoki Yhteydenottotapa: teemu.sodergard(at)gmail.com Myydään ylimääräiseksi jäänyt runko + Marzocchi 380 C2R2 Ti -keula + E.thirteen keskiö+kammet. Runko hyvässä kunnossa. Keulasta vaimennuspatruunan akseli katki ja patruunan osat laatikossa tällä hetkellä. Keulaan juuri vaihdettu stefat ja öljyt, mutta kasatessa töhöilin ja pääsi säätöakseli napsahtamaan poikki patruunasta. Tästä projekti osaavalle rungon mukaan.
×
×
  • Luo uusi...