Jump to content

Säännöt

Sivuston yleiset säännöt ja käyttöehdot

Käyttämällä Fillaritori.com -palvelua sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy tai/ja käytä palveluita. Ylläpito voi muuttaa näitä ehtoja koska tahansa ja on suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska palveluiden käyttö vaatii, että hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu.

Hyväksyessäsi ehdot suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muuta materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja omassa maassasi, vieraassa maassa (kansainväliset lait) tai maassa, johon sivuston palvelin on sijoitettu. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut väliaikaisesti tai pysyvästi poistaa palveluiden käyttäjistä ja tarvittaessa internet-yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä. Kaikkien viestien lähetystidot tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten. Hyväksyt, että ylläpidolla on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju, viesti tai käyttäjätili (IP:n, sähköpostiosoitteen tai käytäjätunnuksen perusteella) niin halutessamme. Suostut myös siihen, että kaikki antamasi tiedot tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta Fillaritori.com tai/ja Invision Power ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.

Lisäksi hyväksyt, että Fillaritori.com -palvelun ylläpito ei ole missään vastuussa tekemiesi kauppojen lopputuloksesta. Ylläpidolla ei ole vastuussa taloudellisista, materialistisista, henkisistä tai fyysisistä menetyksistä/vaurioista, jotka ovat tämän foorumin kautta aihetuneet. Hoidat kaiken kaupankäynnin tai toiminnan omalla vastuulla.

 

Torin säännöt lyhyesti

Toimit omalla vastuulla, Fillaritori.com ei ole missään vastuussa kaupankäynnin tapahtumista.

1. Ilmoitukset vain polkupyöriin liittyen, pois lukien osasto: pyöräilyyn liittymättömät.

2. Ilmoitusten nosto enintään 7 päivän välein.

3. Ilmoitus vain yhdelle osastolle.

4. Ilmoituksessa oltava tuotteen kunto, hintapyyntö, paikkakunta ja yhteydenottotapa.

5. Ilmoituksen suora linkitys muualta kielletty.

6. Kauppojen jälkeen muokkaa otsikkoon MYYTY/OSTETTU/VAIHDETTU.

7. Turha kommentointi toisen ilmoitukseen kielletty.

8. Tuoteväärennösten myyminen kielletty.

9. Useat käyttäjätilit samalle käyttäjälle kielletty.

 

Torin säännöt pitkästi

Teet kauppaa yksityishenkilön/-henkilöiden kanssa. Täten on sinun vastuullasi varmistua myyjän rehellisyydestä ja tehdä kauppaa mahdollisimman pienellä riskillä. Fillaritori.com ei ole vastuussa väärinkäytöstapauksissa, mutta pyrimme tekemään kaupankäynnin mahdollisimman turvalliseksi.

1. Foorumi on tarkoitettu pääosin vain polkupyörien ja lajiin liittyvien tarvikkeiden, sekä varusteiden myyntiin.

2. Haluamme taata kaikille ilmoittajille tasavertaiset mahdollisuudet näkyvyydelle, joten ilmoitusten nostaminen eli viestin lisääminen omaan viestiketjuun on sallittu vain 7 päivän ja sitä pidemmän ajan välein. Kysymyksiin saa vastata normaalisti, mutta seuraavaan nostoon on odotettava jälleen 7 päivää. Myöskään hinnan alennukset tai kuvien lisääminen ei oikeuta nostoon.

3. Valitse myytävälle tuotteelle parhaiten sopiva osio ja lisää myynti-ilmoitus vain sinne. Älä siis lisää samaa myynti-ilmoitusta useammalle kuin yhdelle osiolle.

4. Ilmoituksessa tulee ilmetä tuotteen kunto, hintapyyntö sekä paikkakunta. Tämän lisäksi tulee mainita yhteydeottotapa, jolla myyjään otetaan yhteyttä.

5. Ilmoitusten suoraan linkittäminen muista paikoista, kuten esim. huuto.netistä, on kielletty.

6. Kun kaupat on tehty, lisää viestin otsikkoon MYYTY/OSTETTU/VAIHDETTU, älä poista otsikkoa tai ilmoituksen sisältöä! Älä myöskään lisää uutta viestiä ketjun loppuun, jossa kerrot tuotteen olevan esim. myyty.

7. Avointa keskustelua viestiketjussa on vältettävä. Tähän kuuluu myös hinnoista huomauttelu.

8. Tuoteväärennösten myyminen kielletty.

9. Sama henkilö ei saa esiintyä usealla eri käyttäjätunnuksella. Havaitut tunnukset poistetaan viesteineen.

 

Rangaistukset sääntörikkomuksista

1. varoitus: 1 piste, ei toimenpiteitä, piste poistuu 365 päivän kuluttua.

2. varoitus: 1 piste lisää, 7 vrk sisällön tuottamisen esto, piste poistuu 365 päivän kuluttua.

3. varoitus: 1 piste lisää, käyttäjä bannitaan sivustolta pysyvästi.

Pidämme oikeudet muutoksiin ja lisäyksiin.

 

Fillaritori.com bicycle web marketplace rules

You will contact and make deals with other users and outside persons at your own risk. Fillaritori.com will not take any responsibility over any parts of the trade process between you and others.

1. Post only cycling-related advertisements. Excluding forum: no bicycling stuff.

2. You are allowed to bump your advertisements every 7 days, not earlier.

3. Post your advertisement only in one compartment.

4. You must declare the condition, price and location of the item you are selling. Also declare how you can be contacted.

5. Redirecting and linking of advertisements from other sites is forbidden.

6. After you have made the deal you must edit to the title of the advertisement MYYTY (sold), OSTETTU (bought) or VAIHDETTU (traded). Do not remove the content of advertisement!

7. Unnecessary commenting of other advertisements is forbidden.

8. The sale of counterfeit goods is forbidden.

9. No multiple accounts for the same user.

 

Violating these rules will result in a warning. The first warning point will not affect you in any way but reminds you to follow the rules. Second warning point will suspend your account for seven days. Third warning point will suspend your account permanently. Warning points (1-2) will be reset after 365 days

×